Ez nem lehet kérdés, hiszen csakis Orbán Viktor jöhet szóba. Mint egy igazi királynak, aki uralkodik tündérország felett a stadionok földjén, már az utódláson jár az a maradék esze. Szerinte még van egy-két jó éve a politikában, mert a normálisan gondolkodó emberek szerint a többit pedig börtönben kellene majd letöltenie, hogy ott rohadjon el tolvaj lelke. Na persze Orbán Viktor nem erre készül, ahogy azt a Bibó kollégiumban való tavaszi vendégeskedése során elhangzott beszélgetés tükrözi, amit még hangfelvétel formájában is megörökítettek a nemzet számára. Ő inkább azon elmélkedik a felvétel tanúsága szerint, milyen is legyen aki követi őt az ország további fosztogatásában.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Stimmel, Egy mafiozot mar elviselt ez az orszag. Talan megse kene egy ugyanilyet klonozni csak azert, mert o ugy akarja...
nevemnick
A Pista bá innen a sarki kocsmából, mert ha van pénze, akkor rezsicsökkentés címén mindenkit meghív egy nagyfröccsre. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.