Sajnos csak némi késéssel fogtam fel, hogy ez történt, mert a Kedves Vezető nem coming outot hajtott végre, nem nyíltan ismerte ezt be, hanem csak áttételesen, utalásokkal. Az történt, hogy a 444.hu tegnapelőtt nyilvánosságra hozta Orbán G. Viktor még tavasszal, a Bibó Szakkollégiumban elmondott nem nyilvános beszédének egy részét a birtokába jutott hangfelvétel alapján. Ebben az a legfontosabb, hogy kifejtette, szerinte milyennek kell lennie az utódjának, egyáltalán, egy magyar kormányfőnek.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mennyire igaz. Tényleg csak a harcról, gátlástalanságról beszélt, véletlenül sem a dolgáról, kötelességéről, becsületről.
nemjoezigy
Ez az első gondolata, amivel egyetértek.
lópicigáspár
Elég baj ez, hogy egy ilyen beszéd elhangzása után, még ott ül, ahol van! Bezzeg Öszödön "csak" be merték vallani, hogy hazudtak, és máris "háború" lett! Balfasz baloldal, már az utcán kellene leni!!
Toby
Ez bizony egy hatalommániás, arrogáns, pökhendi, elvtelen, sunyi, mocskos tahó találó jellemzése !
Oszt' jó napot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.