Tízszeres áron kínáltak masszázsgépeket egy kamu orvosi team tagjai, akiket a ráckevei rendőrök kaptak el - írja a police.hu. A banda életmentő berendezésként adta el a hétköznapi gépeket. Dabason, Túrkevén, Örkényben, Gyomaendrődön, Békésen, Gyulán, Szarvason, Ráckevén és Kiskunlacházán tartottak termékbemutatót, amelyen elsózták a berendezéseket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
igyé ajánlom a pasiknak a tippet... ennyi pénzért már bársonyosan puhakezű hölgy is megmasszírozza a gyógyulni vágyót, csak egy telefon... éveket fiatalodik teste-leke, bármennyire is el van macskásodva mindene...nem kell a nevére venni, beszélgetni, a kezelés után csak fizet, oszt jónapot..
ja, a körzeti orvos még nem írja föl ezt a kezelést...csak szólok...

itt az ivóban még egyik cimbora sem panaszkodott a szolgáltatás minőségére...szemmel láthatóan használt a masszázs.. tényleg fittebben bicigliztek a kocsmáig...

eszük ágában sincs drága csodaágyat venni...csillogó szemmel várja némelyik a következő rendelést...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok