Már önmagában az is bombaként robbant, hogy a volt RTL-vezér, Dirk Gerkens áll a TV2 élére, amit Andy Vajna vásárolt meg. Aztán ezt a meglepetést kissé elhomályosította, hogy kiderült: lehet, hogy a csatorna nem is Vajné, hanem Simicska Lajos barátjáé, Fonyó Károlyé. De azért a NOL Gerkensről sem feledkezett meg, interjút készítettek vele.

Visszatértem, és tele vagyok tettvággyal

- mondta Gerkens és így magyarázta, hogy ismét Magyarországon van:

Leültünk Andyvel, elmagyarázta, mit szeretne kihozni a TV2-ből. Izgalmas projektnek tűnt. Persze ismertette a hosszú távú üzleti terveit is, ami szintén kecsegtető. Rögtön az elején erről kérdeztem, hiszen tudni akartam, mennyire biztosak az alapok. Hogy mennyi pénzünk lesz az új műsorstratégiára, új programokra. Garanciákat kértem. (...) Biztosított arról, hogy nagyon komolyan veszi ezt a befektetését, érdemi fejlesztések lesznek. Továbbá azt kértem, hogy a menedzsment szabadon dolgozhasson.

Gerkens egyébként úgy tudja, hogy Andy Vajna a cég egyedüli tulajdonosa és a tárgyalások során állítólag nem találkozott Habony Árpáddal. Sőt, a tévés szakember azt is kijelentette:

Nem lesz kormányközeli a TV2. Érdemes különbséget tenni Vajna mostani tévés befektetése és egyéb üzletei között. Soha nem foglalkoztam a magánéletével, a baráti kapcsolataival, és most sem szeretném, ha ezek befolyásolnának. 

És igen, Gerkens azért kicsit neheztel az RTL Klubra:

Ugyanakkor nem vagyok már gyerek, tudom, hogy működnek a nagyvállalatok, ilyen az üzlet. Bosszús voltam, de nem haragszom, inkább motivált és izgatott vagyok. (...) ígérhetem, hogy nagy verseny lesz.

Simicska Lajos barátjának bejelentését pedig, mi szerint ő a csatorna tulaja, mindössze ennyivel kommentálta:

Ez nem az én ügyem, nem is tartozik rám.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tehát kormányközeli lesz. És izgalmas projektnek tűnik. Nem három hetente hanem négy hetente ismétlik azt az ötven darab filmet.
Fradigege
Közpénzt tolnak bele a sutyerákok és nem lesz kormányközeli. Minek nézel minket köcsög? A gömbfejű megkérdezte hány kiló vagy és megvett. A nem adózott casinoiból is csurran-cseppen. Golyófejű köcsög andy
nyanya001
Noha a Simicska érdekeltségi körébe tartozóé ténylegesen,
akkor ez elképzelhető !
Desischado
Ez a Gerkens hülye? Méghogy nem lenne kormányközeli? Vajon miért dühöng a vezír, mert meghiúsult a biznisz? (kárörvendően vigyorog) Mennyit ajánlott neki vayna, hogy hajlandó volt eladni magát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.