Simicska jó barátja, Fonyó Károly közelebb került a TV2 megszerzéséhez: hétfőn délben iktatta a cégbíróság a milliárdos üzletember beadványát, amelyből az derül ki: valóban 2 nappal Vajna előtt jelezte vételi szándékát – írta a NOL.

A papírok azt mutatják. Fonyónak a  CCA Vízió, illetve a D6D Kft-n keresztül sikerült hozzájutnia a TV2 Media Group Holdings Kft.-hez, ami alá a TV2 Média Csoport is tartozik, tehát közvetve a csatorna. Hogy ezt pontosan hogyan sikerült megcsinálni, arról ennyit mondott Simicska környezete:

Mindenre kiterjedő, nagyon erős jogokat szereztek még 2014-ben, és ezek a jogok érintik a TV2 vagyonkezelőjét is.

Ugyanakkor a céget Yvonne Dederick és Simon Zsolt már tavaly próbálták átszervezni, erről a sajtó be is számolt. Hogy akkor miért nem léptek közbe Simicskáék, azt egy a tervet ismerő névtelen forrás így magyarázta:

Megvárták, hogy a légy beleessen a pókhálóba.

Ugyanakkor Fonyó kérvénye önmagában nem zárja le a történetet: nem tudni például, hogy kikérték-e az adásvételhez a Gazdasági Versenyhivatal engedélyét, amiben Andy Vajna már egészen biztosan lépett. Az sem világos, Fonyóék kivel kötötték meg az előjogokat nyújtó szerződésüket: Dederick és Simon ugyanis tagadja, hogy bármit is aláírt volna.

Ugyanakkor az elég árulkodó, hogy a jelenlegi ügyvezetés állítólag hétfőn már várta, hogy Fonyóék megjelennek átvenni a tévét, ezért ahogy a NOL írta: Simonék termetes biztonsági őröket hívtak segítségül, és forrásaik szerint a munkatársak csak többkörös ellenőrzés után léphettek be.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
@Fradigege: Nyugi, szopatja így is. Lecsengett a migráns mizéria, de mi van a földmutyival, a Quaestor üggyel, no meg a roggyant minisztériumát se felejtsük ki?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Az egész Fid€$$maffiának kell aggódnia. Egyre többször nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan ők elképzelték.
human
A régi TV2 tulajok úgy néz ki megszívhatják. Ugyanis bűncselekmény, ha valaki a kölcsön fedezetének értékét csökkenti. Például ha én kölcsön adok neked, aminek fedezete a lakásod minden felszereléssel és te később elviszed belőle a led tévét, infra szaunát, konyhafelszerelést, akkor bűncselekményt követsz el.
Desischado
Remélem, tripla saller lesz nekik! ahogy simicskát ismerem, nem olyan aki hagyja, hogy egy banánhéjon csússzon el a biznisz! És én jelzésértékűnek nézem, hogy simonék biztonsági őröket hívtak! Vajon miért?
nyanya001
gepnarancs.hu/2015/10/simicskaek-elobb-ertek-a-cegbirosagra/.
Belerokkanhat a TV2 az Orbán-Simicska háborúba

Minden eddiginél keményebben zajlik az Orbán-Simicska párharc: embereik, Andy Vajna és Fonyó Károly jelenleg a TV2-n marakodnak. Ez érthető módon nem tesz jót a csatornának – írta a Blikk.

Ugyanis mostanában zajlik a hirdetési pénzek elosztása a versenyszférában, ilyenkor dől el, hogy melyik reklámügynökség hol vesz reklámidőt, melyik rádió­ban, tévében vagy újságban költi el megbízói pénzét. Ezekből a pénzekből él valamennyi kereskedelmi médium. Viszont a bizonytalanság miatt megijedt a piac, szakmai körökben az a hír járja, hogy több ügynökség is kivár és még nem rendel a TV2-től felületet. Emiatt milliárdokat bukhat a csatorna, ami a működését veszélyeztetheti.

A Blikk azt is hozzátette: a káosz miatt pánikhangulat alakult ki a dolgozók között. Sokan félnek, hogy az utcára kerülnek, és azt sem tudják, kitől kapnak majd fizetést.
perfekt
Vajnának,oka van az örömre-hiszen mozgalmasak napjai.Most a per -és kis bónusz rá,nevezetesen kedvese ...Timike neve ott szerepel a Répás-Prostiügy oldalain-mint országunk egyik legjobban használt örömlánya..hmmmm blamázs-nagyon gáz.De érdemes megtekinteni a használók névsorát is-mindenfajta csámcsogás nélkül!
karma1
@vitriol: En is ezt mondtam egy masik, ezzel kapcsolatos cikkhez szolva... Ha orban nem akarna, akkor vajnapapa meg mindig valahol 2 sikertelen mozi keszitese kozben lenne, de orbannak kell a tobb "sajat"labon allas, mert meszaros mar puffra van toltve, most kell mas is...vajna csak egy zsarolhato , piti egyen, ha kiesik valai miatt orban kegyeibol, mehet vissza a rosszuloltozottsegevel egyutt Amerikaba, reszketni az adohatosagtol. (Bar nem hiszem, hogy oda meg egyszer beutazhatna, valoszinu ezert is arulja a hollywood-i hazat, es valahogy a Kiraly Viktor versenyere se sikerult nekik kiutazni, pedig nagyon akart...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.