avaly majdnem kiszorították Simicska Lajost és üzlettársát, Fonyó Károlyt a TV2 mögül, idén azonban visszavágtak, és gyorsabbak voltak Andy Vajnáéknál – írta a Népszabadság. Hétfő délben a cégbíróság iktatta Fonyó beadványát a TV2 megszerzéséről, amelyből több új érdekes részlet is kiderült. Közben a TV2-nél Fonyóék megjelenésével számolnak, a lap szerint biztonsági őröket is fogadtak. Hivatalosan is bejelentkezett a TV2-ért Simicska Lajos üzlettársa, Fonyó Károly: hétfő délben a cégbíróság iktatta a milliárdos üzletember beadványát – írta a Népszabadság. A lap szerint a dokumentumokból kiderül, hogy nem Vajna, hanem Fonyó Károly lépett először, amikor október 13-án jelezte vételi szándékát és megszerezte a tévé vagyonkezelő cégét, a TV2 Media Group Holdings Kft-t. Valójában múlt kedden csak két kicsi, formálisan a tévéhez már nem kapcsolódó vállalkozást, a CCA Víziót és a D6D Kft.-t szerezte meg, de Simicska üzlettársa mégsem állított valótlant – közölte a beszámoló.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tökölődő
Miért is van nekem olyan érzésem, hogy ennek a simlicskának több esze van, mint az egész orbán sleppnek együtt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
En meg nem hiszem el, hogy Simicska elkovette volna azt a hibat, hogy nem kerte ki a Versenyhivatal engedelyet... Ez tul piti kis hiba lenne, nem jellemzo a zsenialis Simicskara... Ahogy a kozeli embere is mondta: Kivartak, amig a legy beleesik a pokhaloba,... Vagyis Simicska elinditotta a dominot, egy alaposan kidolgozott terv szerint...
Sztem a vezir elkezdheti vagni a centit... 149...:o)))
eugen4402
A mérkőzés állása: jelenleg vezet Mazsola és Tádé a Cicavízió színeiben, pár lépéssel lemaradva követi őket Rambo és csapata. A közönség tátott szájjal próbálja követni a verseny alakulását. Sötétedés után az utcán fokozott figyelemmel közlekedjünk, mert minden utcasarkon ügyvédek ólálkodnak, ezért készpénzt, értéktárgyakat ne vigyünk magunkkal...:-)
tökölődő
Miért is van nekem olyan érzésem, hogy ennek a simlicskának több esze van, mint az egész orbán sleppnek együtt?
bundi
egyébként tök mindegy ki nyer...ha megrendezett a színjáték a nép csak drukkol aztán a végén úgyis összeborulnak, miközben az egész ország az övék...és a pereket a kedves hülye adófizetők önként és dalolva fizetik...meg a kártérítést ...és minden járulékos költséget...mert mi van ha tényleg parasztvakítás ez a cicaharc?
eugen4402
@bundi: ...és közben zavartalanul folyik a termőföld bekebelezése, és a brókerügyekről se beszél senki stb... Valamit ki kellett találni, mert a menekültek elleni Nagy Honvédő Háború kezd kifulladni, a tegnapi 22 emigránsnak már nincs hírértéke.
bundi
@eugen4402: hát igen...terelés ezerrel...és a végén mondom össze fognak borulni...miközben az egész ország fizikailag is az övék lesz...
de orbán már európai babérokra pályázik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.