A történet 2013. decemberének derekán kezdődik. A német tulajdonos Pro7Sat1 ekkor eladja a TV2-t üzemeltető MTM-SBS Zrt.-t a menedzsment két tagjának, a vezérigazgató Simon Zsoltnak, és Yvonne Dedercik pénzügyi igazgatónak, aki később ügyvezetője lett a televíziónak. A tranzakcióra maga az eladó ad hitelt. Két vevő van ekkor: Simon cége, a CCA Vízió Kft. és Dederick cége, a D6D Kft. A két cégből tevődik össze a tévé vagyonát kezelő CCA-D6D Kft, amit december 16-án jegyeznek be. Ez már kettejük közös cége. Ez alá tartoznak a tévét üzemeltető cégek, a TV-HU1 Kft. és a TV-CEE Kft. Egy héttel később, karácsony előestéjén Simon és Dederick nyilatkozatot írnak alá a Fonyó Károly tulajdonában lévő Megapolis Média Zrt.-vel arról, hogy 500-500 ezer forintért átruházzák a D6D-ben illetve a C6C-ben lévő üzletrészüket egy előre meg nem határozott dátum időpontjában. (Az üzletrészek 100%-ban tartalmazzák a tagsági jogokat is.) Hogy mekkora a vételár, azt egyelőre nem tudni. Ezekben...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Remélem, hogy simicska szerzi meg a tv2-őt. Jókora saller lenne ez a csutinak meg a bandájának!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Dehogy vajnanak... Csak Simicska uzent hadat g...orbannak... (Ha harc, hat legyen harc!)
Es ha orban azzal a kis dologgal akar visszavagni, hogy eladja Siicska alol annak berelt foldjeit, hat ez csak egy nagyon halvany kis riposzt lesz, mivel 2051-ig Simicska rendelkezik ezek folott, mint berlo...
Szoval, kell majd egy olyan vevot (nepszerubb neven: palimadarat) is talalnia vityanak, aki MOST hajlando befektetni penzt egy 30 ev mulva elkezdheto beruhazasra...
vitya, valtsd le a hulyeket korulotted, mindjart bekiabal a kisfiu a tomegbol: "A kiraly meztelen!" ... meg hulye, es rablo, hazaarulo is...

Nem gondoltam volna, hogy Simicskanak fogok valaha is drukkolni, de akkor most megis...:o)))
Yoda69
@human: A fideszfanok annyira agymosottak mar, hogy ok ezt nem igy latjak. Nem tudom minek kell itt tortennie hogy felebredjenek a narancs szinu alombol.
En inkabb a szunyado 40%-ban hiszek, hogy elobb utobb azok fognak vegre donteni, hogy hagyjak orbant tovabb orszagrombolni, vagy a demokracia oldalara allnak.
Törölt felhasználó
Sajnos, ha Simicska szerzi meg, akkor vége a kereskedelmi tv-knek. Ugyanis így elég lesz egy átfogó adót bevezetni a fidesznek, nem kell kivételeket hozni, ami megbukna brüsszelben. 22-es csapdája. Mindenképpen a harcsapofa nyert. Persze jól elszórakozunk rajta, ahogyan a fidesz szétmarcangolja magát:)
human
@karma1: Nem kell Orbánnak palimadarat találnia. Nem ingyen adja a milliárdos állami megbízásokat a haveroknak. Azok Orbán hűbéresei, akiknek mindig abba kell befektetni, amit Orbán mond. Tehát civilnek álcázott közpénzből tartja fenn hatalmát.
human
@Yoda69: Gyanítom, hogy ők arra izgulnak, ha van kit királyuknak tekinteni. Ez esetben valóban hiába érvel az ember a piaci verseny fontosságával, mert ők nem hisznek benne.
A 40%-ban benne vannak a választani nem tudók is. Azaz akik nem látják át a politikát és nem is foglalkoznak vele. Én egy új és tisztességes konzervatív pártnak is örülnék, de Orbán minden ilyen kezdeményezést csírájában elfolyt. Ezt még a saját emberei is elismerik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.