Elkapták tegnap a 2,5 éves Gerzson anyját a rendőrök, akire pár napja sírva, egyedül találtak a rendőrök. Cselekedetét állítólag azzal indokolta: "szeretem, de nem tudtam ellátni" – értesült a Blikk.

A lap információi szerint a történet egy családi veszekedéssel kezdődött: az anya, V. Renáta összerúgta a port élettársával, majd elviharzott otthonról. Az viszont egyelőre nem tisztázott, hogy a kisfiú hogyan került egyedül az utcára, de a nő állítólag mit sem tudott erről és azt mondta a rendőröknek: élettársára bízta a gyereket.

Az élettárs viszont így reagált az újságnak a vádra:

Szó sem volt arról, hogy Gerzson nálam maradt volna. Amikor Renáta elment, magával vitte a kicsit. Még azt is el tudom képzelni, hogy szándékosan hagyta ott valahol.

És hogy hogy van most a kisfiú?

Mosolyog, és barátkozik a többiekkel, de magyarul csak annyit tud, hogy papa és mama, ezenkívül gyakorlatilag nem beszél

- mesélte a lapnak Csiba Gábor, a miskolci kórház igazgatója. A gyerek még egyelőre a kórházban van, de nemsokára átveszi tőlük a gyermekvédelmi szolgálat. Ezután egy-két hétig ideiglenes gondozásban lesz, ezt követően dől majd el, hogy mi lesz a további sorsa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.