Még nem jelentkeztek a szülei azért a kisfiúért, akit hétfőn elhagyatottan találtak Miskolcon, de a rendőrség már ismeri a gyerek édesanyját és személyazonosságát is – mondta Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-nek.

Az alezredes tájékoztatása szerint lakossági bejelentés alapján sikerült megállapítani a 3 év körüli kisfiú személyazonosságát, a gyereket Gerzsonnak hívják, és egy telefonszám alapján elérték az édesanyját. Ugyanakkor a vonal hirtelen megszakadt, és azóta sem veszi fel senki a telefont. Ismert a nő miskolci lakcíme is, de ott sem találják – tette hozzá a TV2 Tények reggel című műsorában elhangzottakat megerősítve a szóvivő.

Janasóczki Attila emlékeztetett arra, hogy hétfő délután találták meg a gyereket Miskolcon, a Stadion utcában. A kicsit kórházba vitték megfigyelésre, ám miután a személyazonossága már ismert, hamarosan gyermekvédelmi felügyelet alá helyezik. 

Frissítés: a miskolci rendőrkapitányság az ügyben kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást még kedden.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

herczeg0210
A testvérei vajon hány apától/?/ vannak szegénynek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.