A Párbeszéd Magyarországért (PM) írásbeli kérdéssel fordul a belügyminiszterhez, hogy kiderítse, hogyan fordulhatott elő, hogy a határon szolgáló rendőrök szén-monoxid mérgezést kaptak az állam által bérelt szálláson. Felszólították a kormányt: gondoskodjon megfelelő ellátásról a riogatás helyett.

Forrás: pecsistop.hu
Feltöltő: KERKA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
@nyanya001: Ez így van, konkrétan tudom, hogy sem Harkányban, sem Lentiben, sem Zalakaroson nincs szállás, a TEK esek wellnest üdülnek, miközben a kis rendőr meg füstmérgezést kap egy szar cserépkályhától.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@KERKA: De van aki ebből ennyit ért meg:

"Ilona Csiszárné · Gimnázium
..az gondolhatná az ember gyereke, hogy az ilyesmit meglehetne érteni hiszen mindnyájunk jövőbeni nyugalmáról van szó...Lehet, hogy a MOST még üdülni vágyó embereknek a jövőben erre pont a migráns áradat miatt nem lesz majd lehetősége..Több megértésre és türelemre, de leginkább tolarenciára lenne szükség...1) tolarencia azért, mert azokról van szó, akik a magyar emberek nyugalma érdekében teszik a dolgukat...2) Jól lehet, amennyiben az üdülésben, pihenésben "megzavart" embereknek azért kellett "volna" lemondani az előre lefoglalt szállodai helyről, mert ODA éppen migránsokat szállásoltak volna el...Akkor mit tetszettek volna szólni?? 3) Szerény ismereteim szerint a szálloda is gyakorolhatott volna gesztust, és segíthetett volna mondjuk egy IBUSZ irodán keresztül másik helyet találni...Sok helyen, így Zalakaroson is számtalan vendéglátóhely van, magánházaknál is...Ugy gondolom nem annyira ez volt a probléma, hanem az, hogy ÍGY üthettek egyet az elégedetlenkedők a kormányon..."
papa.49
@Aki Én: Ez a valaki akinek az irományát idézted vajon háttal ül a moziba is!!!
silber13
@Aki Én: Hát ennek a szerintem ennek a nemlétező nőnek gratulálok, bizonnyal sokadjára járogatja a gimnáziumot. De - hogy szavaival éljek " tolaránsnak " kell lenni, mindjárt kétszer is!:-)))))))
nyanya001
@Aki Én: Igen az agymosottak kommentjei legfőképpen !
KERKA
@Aki Én: 15.24 A két évvel ezelőtti Dunai árvíz jutott az eszembe. Katonák polgárok, aki csak élt és mozgott, mindenki a töltésen dolgozott. Miközben mindenki hullafáradtra dolgozta magát, a TEK-nek Budapestről hozták helikopterrel a hideg coca-cólát, a napolajat, hamburgert.
Nem tudom, emlékszel-e az akkori kimutatásra, hogy mekkora "költséggel " dolgozott a TEK?
Aki Én
@KERKA: 17:21 Itt is igaz, hogy a nemzeti beteg a sajátjait különös bánásmódban részesíti. Persze közpénzből és mások kárára. Épp ettől oly utálni valók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.