A vasárnap délután Brüsszelben zajló "vezetői találkozóra" az Európai Bizottság elnöke egy 16 pontos javaslatcsomaggal érkezik, amit a nyugat-balkáni migráció által érintett országok vezetői elé terjeszt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
A csuti Zsírdisznó, a Hazugovics Titusz jó nagy szarban van! Végigterelte az emberáradatot a határ mentén, sorra kicseszve a szomszédaival. Az Uniot érintő nyomást egy cseppet sem enyhítette, viszont a közelgő hideg miatt lassan összehoz egy humanitárius katasztrófát. Persze az Európa Unio rovására! Szerintem lassanként eljön az idő, hogy az EU megelégelje a pöcsölését magával szemben és felhívják szíves figyelmét a kötelességeire is, a jogai mellett! Alkalmasint beintenek néhány pénzügyi lóf.szt is nyomatékul. Hamarosan engednie kell! Ha viszont enged és az eredeti megállapodások szerint beengedi, regisztrálja és rendben továbbküldi a menekülteket, akkor számot kell adnia a kerítésre pazarolt milliárdokkal!
Szegény Magyarország! A Török, Osztrák, Tatár, Szovjet, egyik sem mérhető a Nagy Nemzeti Zsebbehokizó Geci kártékonyságához képest! Még együtt sem!
KERKA
Elolvassa, aztán úgyis úgy dönt, ahogyan ő akarja. Egyszer majdcsak kiutálják onnan is.
justhpeter
Orbán ebből semmit nem fog teljesíteni, mivel ebből semmi haszna nem lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.