A Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy gazdasági bűnügy miatt indított nyomozást, amihez tanúkat hívott be. Többek közt egy 8 éves kisfiút is – írta a Blikk.

Tájékoztatom, hogy hatóságunk a fenti számon folytat nyomozást a Btk. 310 § (1) bekezdésébe ütköző és aszerint minősülő költségvetési csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen"

– kezdődik az adóhatóság levele, amely később arra szólítja fel a kisiskolást, hogy

olvassa el figyelmesen a tanúkihallgatási jegyzőkönyvben szereplő tanúkihallgatási akadályokat.

A gyerek apja napok óta hiába próbálja elérni az ügyben nyomozó pénzügyőr századost, hogy magyarázatot kapjon arra, mit akar az adóhatóság a fiától, az iratokban gyanúsított személyek nevét sem hallotta még soha a család.

A NAV sajtóosztálya azt közölte a Blikk kérdésére, hogy az ügyben csaknem nyolcszáz személyt kerestek fel, úgynevezett távtanúként hallgatnák meg őket.

Ez azt jelenti, hogy írásban válaszolhatnak a feltett kérdésekre. Ez a törvényben biztosított módszer egyszerűsítést jelent például olyan esetben, ha nagy számú tanú kihallgatására van szükség. Feltehe­tően adategyezés miatt kapott a kisfiú levelet. A büntetőeljárásról szóló törvény nem zárja ki gyermekkorú személy tanúkénti kihallgatását, de minden esetben igyekszünk eltekinteni ettől

– magyarázta a NAV.

A Blikk úgy tudja: ha Noel 30 napon belül nem válaszol a NAV-nak az ügyben, akkor már köteles lesz személyesen megjelenni, és vallomást tenni a hatóság előtt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igy bosszulta meg tallai a rola keszitett pogacsas kepet...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Mit csodálkoztok?
Nem hallottatok még az akcelerációról? A bűnözést sem lehet elég korán kezdeni...
Maci1965
Kedves eugen4402!Kikérem magamnak a fiam nevében és megkövetelem a bocsánatkérést!!!Azonfelül örülnék ha értené az idegen szavak,kifejezések értelmét,csak utána írna faszságokat!!!-Akceleráció:A fejlődés, növekedés folyamatának gyorsabbá válása a huszadik században, melynek legjellegzetesebb tünete, hogy a szexuális érést jelző első menstruáció évekkel korábban tapasztalható, mint a múlt században. Együtt jár vele a testi fejlődés ált. felgyorsulása, mellyel az érzelmi-pszichológiai fejlődés nem jár együtt.

Read more: www.kislexikon.hu/akceleracio_a_a.html#ixzz3plk50U57
eugen4402
@Maci1965: Kedves Maci! Köszönöm a javítást, és kérem, bocsásson meg a felelőtlen beírásom miatt. Önt és fiát üdvözlöm, és jó egészséget kívánok:
eugen4402.
Maci1965
@eugen4402: Bocsánatkérés elfogadva!!!Hasonló jókat önöknek is!!!Üdv.Maróti

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.