Bár újabb kilencven nappal meghosszabbították Galambos Lajos előzetes letartóztatását, ügyvédei a mai napig nem kaptak hivatalos értesítést erről. Ennek híján pedig fellebbezni sem tudnák – írta meg a BorsOnline.

Egy a Lagzi Lajcsihoz közel álló forrás azt nyilatkozta a lapnak:

Az utóbbi hetekben hét kilót fogyott. De nem panaszkodik, emiatt nincs kétségbeesve. Ami tény viszont, hogy nagyon el van keseredve, és nem csak őt, a szerelmét is megviselik a rossz hírek. Bogi csak a gyerekei kedvéért képes összeszedni magát és tenni a dolgát, lelkileg ő is teljesen kikészült.

A Bors szerint most csak az enyhíti a mulatós zenész fájdalmát, hogy a három gyermeke hamarosan meglátogathatja a börtönben. Lajcsi egyébként harmadmagával tölti mindennapjait egy zárkában, és állítólag hamar beilleszkedett a kényszerű közösségbe.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Butautáló
Na Sósbert Norbi! El is mehetsz a p..ba a fogyókúráddal!
Főlökött
Szentem a Quaestor vezérrel dumcsiztál már, hogy lehet megoldani okosban mindezt, ahogy Ő tette ? Nem ? Akkor ? Ki tart vissza ?
Rutin + az évek...
vonotok
Lajcsi ! Egy percig sem sajnállak. Minden meg volt, egy ország szeretetét élvezted, de kapzsiságod, vagy butaságod a börtönbe juthatott.
Szeparepa-
Na akkor már megérte! Sokan simán bemennének pár hónapra, ha biztosan le tudnak fogyni 7 kilót...
kkalman
Úgyis nyavalygott a súlya miatt. Akkor most fizethetne ezért a hatásos fogyókúráért.
nezelodo
Hát Lajcsi, jobb a módszer mint a pénzér vett szélhámosnorbi csodaszere! Mindig mondtam egyetlen módszer vezet eredményre ha fogyni akarsz, nuku zaba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.