A vasárnapi boltbezárásos népszavazással ismét befürdő MSZP tablót készített az általa "NépszavazásTrolloknak" tartottakról, vagyis azokról, akik a párt álláspontja szerint eddig "megfúrták" a vasárnapi nyitva tartásról szóló népszavazási kezdeményezéseket. Íme a nyilvánvalóan nem dicsőségfalnak, hanem szégyenfalnak szánt kép:

Hatan a népszavazási trollok tablóján (képpel)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Freewolf: Talán mert nem alaptalan...te is csak azt olvasod el ami tetszik mi?
aremy
@Freewolf: esetleg az ő nevükben tedd meg te nagyon magyar.
mariaberta
Thürmer Gyula megtalálta a hangját? Remekül illeszkedik a társaságba. Ezeknek valószínű háztartási alkalmazott vásárol be hétköznap, akiknek meg vasárnap volt rá ideje, az meg gebedjenek meg.
Tekla
Inkább azokon a településeken üzemeltetnének boltot , ahol évek óta nincs legalább egy napot hetente ! Aki egy napra sem tud magáról előre gondoskodni , az éhezzen , amíg meg nem tanulja használni az eszét ! Kár volna kidobni a pénzt népszavazásra. Mért kéne utánozni a sok idióta nyugatit. Magyarországon régen sem volt vasárnap nyitva bolt és felnőttünk ! Éhen halni 30 nap után lehet ,tehát egy nap nem lehet gond!
Ez egy okos döntés ,mért kellene megint a nagyvárosiaknak annyira kedvezni? Mért kell az embereknek ünnepnapi szolga? Mért nem nekünk lesz egy napunk hetente bevásárolni, na ezért kellene aláírást gyűjteni. Mert a vidéki ember is szeretne hozzá jutni a bolti készletekhez.
A kérdést azoknak az eladóknak is fel tették, akik szeretek volna inkább a családjukkal lenni hetente egy napot, mert nem minden a minimálbér!

Hallom :A "NAGY KERESZTÉNYEK "szerint vasárnap templomba kell menni!!
Igen.Erre is lehetőséget kell adni , még nem lesz kötelező a napi 5 -szöri ima -a liberálisok terve szerint -jó muzulmán módra ! Egy" keresz-tény" államban élünk ,még . ( Ahol színház művészet lett ,a vallás gúnyolása ,alázása .)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok