Kedves éhező gyerekek, köszönjétek meg szépen az ellenzéki bácsiknak és néniknek!

Pedig a Kereszténydemokrata Néppárt messzemenően támogatja a gyermekszegénység megszüntetését!

Hiszen az egy súlyos dolog!

De az ellenzék rárepült a témára!

És vannak prioritások.

Például a politika, tudjátok, hogy mi tovább tudjunk lopni.

Szóval ez így összeegyeztethetetlen.

Sajnáljuk.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Eleve nektek kellett volna eszetekbe jusson piszkos vén gatyarohasztó
de amíg a ti gyomrotok tele van, ilyen gondolat meg sem fordul abban
az üres álszentfejetekben !
De a csuti kazánt megszavaztátok a gyepfűtésre mi ?
Szégyelljétek magatokat mélységesen ti álkeresztény nímandok !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Egészen döbbenetes. Most inkább visszafogom magam...
eszegfu
"... mi messzemenőten támogatjuk a gyermekéhezés felszámolását..." de mivel az "ellenzékiek terjesztették elő, ezért ezzel egy baloldai kampányt támogatnánk"... Először is mindenki tudja, hogy minden évben meghatározott időben van a téli szünet --- ez valami kormányzati döntés, ha nem tévedek. Nem kellett volna megvárni, amig az ellenzék nyujtja be a javaslatot... ez nem jutott eszedbe, Te kedves antipatikus ember!? Nem akarásnak, nyögés a vége! A vasárnapi zárvatartást azt be tudtátok egyedül nyujtani, mi?! Pont annyi pénz kellene a gyerekek téli szünete ideje alatti étkeztetésre, mint a nyomorult uj minisztériumnak ebben az évben! Remélem ezt meg tudod magyarázni az unokádnak?!
demokrata60
Pártpolitikai kérdést ez a semmi párt semmi vén hülye képviselője csinált az ügyből. Szégyellje el magát minden keresztény, aki ezekre szavazott!
eszegfu
@Aki Én: 15:06 U.olyan rémisztő a link, mint ez az egész ügy!!!
nyanya001
Eleve nektek kellett volna eszetekbe jusson piszkos vén gatyarohasztó
de amíg a ti gyomrotok tele van, ilyen gondolat meg sem fordul abban
az üres álszentfejetekben !
De a csuti kazánt megszavaztátok a gyepfűtésre mi ?
Szégyelljétek magatokat mélységesen ti álkeresztény nímandok !
Jankó123
Mocskos hobbikeresztények!
Csak a cirkusz számít, mert akikről ez a kampány szólna azok az ÉHEZŐ GYEREKEK!!! szinte szó szerint nagy ívben le vannak tojva!
Előbbre való a pártérdek? Hogy a mai vacsorátokat már ne tudjátok többé kiszarni!
Keresztény???
Demokrata???
Néppárt???
Úgy hírlik, hogy Ti pedofilok, állítólag szeretitek a gyerekeket!
silber13
Hogy ezt a selejt emberutánzatot miért nem engedték éles repülőbombával játszani...
joopapa
Milyen kampány cél te szervilis vén hülye, hol van még a kampány és a választások? Ez a kdnp-és majom könnyen ugrál, megkapja a nem kevés nyugdíját meg a nem kevés képviselői fizetését! www.facebook.com/nemzeti.szegyenfal/posts/532389360130605 És nem ez az első végtelenül gusztustalan megszólalása gyermekéhezés terén ennek a szenilis hülyének, a M1 szervilis riporterével is szépen kivesézték a témát, olyan alákérdezős nyalifali stílusban! www.nlcafe.hu/ezvan/20141204/gyermekszegenyseg-ehezes/
eszegfu
@demokrata60: 15:08 Szerintem nem kell feltétlenül kereszténynek lennie, akik rájuk szavaztak...az egész "bagázs" felekezet nélkül szégyelje magát,a aki rájuk szavazott!!!
Desischado
Ennek a vén parazitának csak megszületni volt nehéz! Komolyan nem értem, hogy merik ezek kereszténynek vallani magukat?! Éhező gyereke szájától elvonni a falatot, - nem írok többet, mert kisülne a monitorom! Csak azt kérdezem: ők mikor tudják már végre meg, hogy milyen éhezni?!
Lepényleső
...és ennek ellenére marad ahol van.Miért? Mert gyáva népnek nincs hazája. - Trianon,
erre a legjobb példa.
Freewolf
Mit álliberáliskodtok gügyögve a problémán? Állami gondozásba azzal, akit nem látnak el a szülők és őket pedig a gyermek veszélyeztetése miatt börtönbe! Nem a sz@rt kell kenni, hanem a létező megoldást használni. Mi akadályoz meg ebben?
karma1
@Freewolf: Okos... Ulj elore! (by Hofi) Te rendkivul okos, tajekozott farkaska! Ha allami gondozasba kerulnek a gyerekek, akkor ki fogja oket elelmezni??? Szerinted??? Soros Gyorgy? (Meg tan O is elobb, mint ez a ven sz@r alkereszteny szemet...)
Az, hogy valakit kiragadjanak a csaladjabol, csak mert a csalad szegeny - szerinted ez a megoldas? Meg a partod szerint?
Hat gyomrod az van rendesen, ha ezeket ilyen szoveggel vagy kepes tamogatni, es nem hanyod tele a keyboardodat...:o((((
kkalman
Vén trotty. Inkább az unokáival foglalkozna. Bár lehet, akkor ők is olyan hülyék lennének,mint az öregapjuk.
silber13
@Freewolf: A Nem támogatod te sem az ellenzéki beadványt, mert ugye az ellenzéki!! Ezért teljes mellszélességgel kiállsz a címsorban leírtakkal! Te nem vagy ember!!
dr. prédikátor
@Aki Én: nem tudom jól látom e???de ez a kép a keresztényszarszájú harrachra hajaz!!!???Nagyon nagy a hasonlóság közöttük!!!
Freewolf
@silber13: Nem támogatom ezt az álságos szemforgatást, mert nem akarom, hogy a gazemberek élősködjenek!
silber13
@Freewolf: Mellesleg szerinted mitől gazemberek azok, akik javasolnak valami értelmeset és mennyivel rosszabbak azoknál ( az elvtársaidról van szó ) akik szétlopták az országot dicső csőúti Hippopotamusoddal az élen?
Freewolf
@silber13: Hol értelmes javaslat ez? Nem kell támogatni a felelőtlen gyerekcsinálást! Majd az állam gondozza a felelőtlenek gyerekeit! Akkor talán lesz is valami belőlük.
F_Viktor
@karma1: Írod:
"Okos... Ulj elore! (by Hofi) Te rendkivul okos, tajekozott farkaska!"

Ne húzd fel magad, az ilyen ge@iknek meg van a saját múltat idéző fajelméletük.
Remélhetőleg 2018-ban a tavaly inaktív szavazók tesznek róla, hogy eltűnjenek a süllyesztőben.
eszegfu
Lázár a tegnapi sajtótájékoztatón a gyermekéhezéssel kapcsolatban kijelentette: "elsősorban a szülők a felelősek ezért". Ez viszont ellentmond a kormány "családpolitikájának", hiszen klf. ösztönzéssel késztetik a családokat, hogy minél több gyermek szülessen. A családok -- akik már igy is elég szorult helyzetben vannak -- csak azt látják: hirtelen jutnak valamiféle támogatáshoz, de azt már nem, hogy pár év mulva ez nincs... és ekkor jönnek a nehézségek. Tehát, ha kivánatos a népszaporulat, akkor nem 1x támogatás kell a gyermekvállaláshoz, hanem hogy ugy mondjam állandó! (Kinában a nagy "szaporulat" visszaszoritására az kap állami támogatást, akinek csak 1 gyermeke van.)
kukac50
Lázár a szülőket hibáztatja a gyerekéhezésért,pedig a közmunkabérből az apuka nem biztos,hogy a számlák fizetése után a gyereknek kaját tud biztosítani. Ez a minimálbérnél is fennáll. Mire a számlákat kifizetik,hogy legyen áram, víz fűtés ( legtöbb helyen fával fűtenek, rezsicsökkentés nem jár) cipő is kell a gyereknek, kajára már nem igen marad, nehéz az élet vidéken ahol nincs munkalehetőség,vagy remény magasabb bérre.
Ilyen szegénységben élnek a kisnyugdíjasok rokkantak is.
Észre vehetné már a KDNP!
F_Viktor
@kukac50: Írod:
"Észre vehetné már a KDNP!"

Természetesen még a kdnp is tisztában van a szegénységi rátával, de nagy ívben tesznek rá, mert nem egyeztethető össze a hatalom elsődleges céljával, a mindenek feletti mutyizással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.