Aláírásgyűjtést indít a Fidesz a kötelező betelepítési kvóta ellen – közölte Kósa Lajos, a kormánypárt frakcióvezetője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

A politikus szerint az illegális bevándorlók kötelező betelepítésére vonatkozó európai uniós kvóta értelmetlen, növeli a terrorfenyegetettséget és a bűnözést, ellentmond a nemzetközi egyezményeknek, és nem jelent megoldást "a modern kori invázióra".

Akik egyetértenek azzal, hogy a betelepítési kvóta jogalap nélküli, ellentétes Magyarország és az EU érdekeivel, aláírásukkal támogassák a Fidesz petícióját – kérte a tájékoztatón Pelczné Gáll Ildikó, a kormánypárt európai parlamenti képviselője.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Aláírást gyűjtök a FIDESZ ellen, mert ellopta a magyarságomat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@eszegfu: Így van...és ha minden olyan szép és minden olyan jó mint ott akkor lehet követelőzni.
...addig fújják fel a meghívott vendégeiket.
wagabund
most, fél nyolc után az együtt elnöke azt találta mondani, hogy a kvótarendszer szerint idetelepített migránsokat úgy lehet itt tartani, hogy érdekeltté tesszük őket a maradásban. például olyan pénzösszeget kapnak segélyként ami vonzóvá teszi az ittmaradást...

a riporter erre dobott egy hátast, visszakérdezett, akkora összeget kapnának mint berlinben, vagy más nyugati országban...? a választ érdemes meghallgatni az archívumban...

az biztos, hogy Szigetvári elvesztette azt a néhány szavazóját is...(aki hallgatta a rádijót)..

ez a pár mondata komoly vihart fog kavarni...
eszegfu
@Csizmás Kond: 8:01 Na, de erről nem az EU tehet, hanem kizárólag mi, magyarok! Megfontolás ajánlom azért: ha én magyar állampolgárként teljesitem a mindenkori kormány előirásait, akkor EU-s tagként M.o.-nak is teljesitenie kellene a közösség határozatait... és teljesen mindegy milyen témakörben.
Csizmás Kond
@eszegfu: Ilyen jogszabály nincs. Az unió nem börtön ahol rendszabályok vannak hanem egy gazdasági és kereskedelmi társközösség ami a gyorsabb és korszerűbb fejlődést hivatott megteremteni nem a tagországok tönkretételét felhígítását és társadalmi megváltoztatásának az elérését.
...nem kel túlzásokba esni...
csa-csa
@bakegya: ez is igaz! majd jön még ehhez a több ezer (ha nem több százezer) idegen a fanatizmusával, lakást, munkát, pénzt követelve! és ha nem kap...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.