Aláírásgyűjtést indít a Fidesz a kötelező betelepítési kvóta ellen – közölte Kósa Lajos, a kormánypárt frakcióvezetője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

A politikus szerint az illegális bevándorlók kötelező betelepítésére vonatkozó európai uniós kvóta értelmetlen, növeli a terrorfenyegetettséget és a bűnözést, ellentmond a nemzetközi egyezményeknek, és nem jelent megoldást "a modern kori invázióra".

Akik egyetértenek azzal, hogy a betelepítési kvóta jogalap nélküli, ellentétes Magyarország és az EU érdekeivel, aláírásukkal támogassák a Fidesz petícióját – kérte a tájékoztatón Pelczné Gáll Ildikó, a kormánypárt európai parlamenti képviselője.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Aláírást gyűjtök a FIDESZ ellen, mert ellopta a magyarságomat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bercifiu
Aláírást gyűjtök a FIDESZ ellen, mert ellopta a magyarságomat.
1magyar
Normális magyar ember aláírja. Én biztosan! Ez tetszik ez az aláírásgyűjtés, mert nincs nagy pazarlással és valós.
A kevés aki nem írja alá megvezetett, megvett idióta.
Önként nem szabad vágóhidat csinálni az országból, Európából!
Hellcat
A vasárnapi boltzárról való szavazáskor nem csipkedték magukat...
nemkati
@1magyar: Köszi a jellemzésemet. A kevés=nagy többség velem együtt nem fogja aláírni. Az únió tagjaként nem csak az úniótól kapott milliárdokat kell itthon elherdálni, hanem az únió gondjainak megoldásában is rész kell venni. A jelenleg ajánlott kvóta szerinti pár ezer, de akár pár tízezer ember befogadása semmiféle tragédiával nem fog járni Magyarországon, a vágóhidat meg nem is igazán értem.
De az aláírásgyűjtést remélem úgy kezelik majd, ahogy a manyupból kilépést. Aki nem csinál semmit, azt kiléptetik, aki maradni akar, az járjon utána és intézze el magának, hogy ne változzon semmi.
Aki nem ír alá, az elfogadja a kvótát, aki aláír, az nem fogadja el. Kíváncsi vagyok, a 10 millióból hányan értenek egyet a kvótával, és hányan az elutasításával. :DDDD
DR Eric CARTMEN
Csak ismételni tudok :..."Kósa Lajos sötét, mint a Hortobágy éjfélkor, követ lehet törni a fejével Süttőn, de osztja az észt az IMF-nek, az Európai Uniónak, százmilliárdos károkat okozva az országnak, és nem számít. Semmi nem számít. Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Sokaknak még mindig kisebbrendűségi érzése és bűntudata van velük szemben. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket..
papa.49
@nemkati: Ennek a takony bandának semmit nem írok alá, legfeljebb a fogva tartási papírjukat))))))))))))
1magyar
@nemkati: Ezek ugyanúgy fognak élni majd itt mint otthon. Nehogy azt hidd, hogy megváltoznak és békés polgárok lesznek.
Nem elég nekik a teljes ellátás plusz havi 45 eft zsebpénz,akkor mit gondolsz majd elnézik, hogy te meg dőzsölsz?
nemkati
@DR Eric CARTMEN: Nagyon pontos a jellemzésed. Csak én pl már utálok ilyesmiket olvasni. Komolyan, gyakran van sírhatnékom, hogy mit tettek ezzel az országgal. Ami egykor a hazám volt. Most pedig... nem mondom mi, bárki láthatja.
nemkati
@1magyar: Olyat nem fognak látni, hogy én dőzsölök. Az meg, hogy mit fognak csinálni, a jósok és a jövőbelátók dolga megmondani. Ajánlom figyelmedbe a The Glee Club című sorozatot. Pont az olyanoknak készült, mint te.
1magyar
@nemkati: De ha ott maradna a gyereked egy terrorista által felrobbantott üzletben - nem hinném hogy így gondolkodnál mint a mostani békés időben.
Mi eltűrjük azt is, hogy havi 22 ezerből élünk, de ezek nem azért jönnek, hogy majd neked megtermeljék a nyugdíjadat.
nemkati
@1magyar: Úgy tudom, ha valaki egy másik országban telepszik le, akkor attól kezdve annak az országnak a törvényei ugyanúgy vonatkoznak rá is, mint bárki másra az országban. Nem tudom, az ittmaradásnak mik a feltételei, de remélem, legalább az alkotmány (vagy legalább a brutál alapkatyvasz) ismerete feltétel. A terroristáról meg azt mondom, billiárdokért tartjuk a TEK-et, hát ezért tegyenek is valamit.
1magyar
@nemkati: Most hallottam,hogy No vagy A nem emlékszem pontosan, szigorítani akar a tartózkodáson, ami azt jelenti, hogy csak! 3 évig és utána felülvizsgálják.
3 év tudod milyen hosszú idő? 3 gyerek és aki ott születik az már olyan állampolgár. Nem feltétlen kell ezeknek állampolgárság.
volvós
Lala ismét hozta az egybites, dadogós formáját...
nemkati
@1magyar: Én nem is mondtam, hogy kell nekik az állampolgárság, az alapkatyvasz ismeret ahhoz kell, hogy tudják mihez tartani magukat. Egyébként azok a háborúk remélhetőleg nem örökké tartanak, és talán pár év után visszatérhetnek a hazájukba.

Szóval az én véleményem, hogy valamennyit a menekültek közül nekünk is be kell fogadnunk, attól semmi bajunk nem lesz. És ha kikérhetem magamnak, emiatt nem vagyok idióta!
Te meg csak írd alá amit akarsz, nincs hozzá közöm.
Sziszifusz
Ez az aláírásgyűjtés nem szolgál mást, mint a harci szellem fenntartását, a Fidesz hívek körében. Illetve a lakosság figyelmének elterelését más fontos kérdésekről.
Eredményétől függetlenül érdemben nem határoz meg semmit sem. Nem ennek az eredménye alapján fognak dönteni a betelepítési kvóta kérdésében.
namihami
@1magyar: A kevés aki nem írja alá megvezetett, megvett idióta.-írod.
Aki pedig ingyen írja alá az még hülye is, mert ingyen adja el magát.
Annyi esze sincs, hogy pénzt kapjon érte.
Egyébiránt: a menekült gyereke akárhol születik, akár a Holdon is, nem lesz a tartózkodási hely állampolgára. Uniós jogszabály.
Tanulni, olvasni, megérteni-igaz ezt (is) eddig elfelejtette dicső Kormányunk lefordíttatni és közkinccsé tenni. Van még néhány ilyen eset, kintről és bentről is.
wagabund
..."uniós kvóta értelmetlen, növeli a terrorfenyegetettséget és a bűnözést, ellentmond a nemzetközi egyezményeknek, és nem jelent megoldást "...

hol az az ív? ide vele!
Yoda69
Errol gondolom lesz nepszavazas azonnal. De a vasarnapi zarvatartasrol nem lehet.
Meg jo hogy demokracia van nalunk.
bakegya
A "GYÉKÉNYÜNKET" FÖLDET,VIZET,LEVEGŐT ÉVTIZEDEK ÓTA HÚZZA KI ALÓLUNK A TEKNŐS ÉS CSAPATA.Erre eskette össze őket a fideSS hazug módon néppártos és soha sem volt keresztény seregébe,a felcsutkai maradona.
KÓSER most éppen időzíteni a menekültkvóta elleni aláírás toborzót.Ez megint egy újabb nem csakkk belügyes kavarása a teknősnek.
Sehonnai bitang ember-ha ide született-aki ilyen menlevéllel ruház fel bárkit is, nem hogy egy ilyen tolvaj,populista orbánseggnyaloncokat.Kit mit akarnak ezek bevédeni?-AZ OLIGARHÁIKAT-ÉS KIK AZOK A GAZDÁK?-KI ÁLL ITT OLYAN KORINTOSZI TRAMLI LÁBON MINT A PEREPUTTY!-ha egyszer is végig ment volna a cigánysoron,amit odahagyott és vissza se nézett-akkor más lenne a véleményem.
csa-csa
@1magyar: HELYES!!! készítem a tollat.
csa-csa
@Yoda69: azért megnézném mit szólnál ha holnap beugrana a kertedbe 200 migráns!
na per pillanat ők vagy a vasárnapi zárva tartás??
bakegya
@csa-csa: a somogyi rokonokhoz,naponta ugrik be egy-két teknős-és amit érnek mindent visznek!2x365.Nem nehéz kiszámolni hányan röhögnek a szemünkbe és őshonos szomszédok a faluvégről-már csakkk a falak állnak a tradicionális udvarházból.
S csakkk a Jó Isten tudja hány hazánk fiának viszik még azt amije van, rövidíti meg az egyébként nyomorban élő "megélhetési" bűnöző,AKIKET SOHA NEM KAPNAK EL.
1magyar
@bakegya: De te még több ilyet vagy még rosszabbat akarsz?
Lepényleső
Ez bizton célba ér,nem úgy mint a vasárnapi nyitvatartásról szóló.
justhpeter
El kellene dönteni, hogy tulajdonképpen tagjai vagyunk-e egy közösségnek hónap végén is, vagy csak a fizetésnapon, amikor az Unió küldi a pénzt ! Olyan a világon nincs, hogy az Unió pénze szagos, az kell, de a menekült kvóta büdös, azt osszák el a nyugatiak maguk között. Zombi Kósa népszavazást kezdeményező papírját aláírom a vasárnapi bolti nyitvatartásról szóló népszavazás napján. Tanultam a csürhétől. Valamit valamiért.
nemkati
@Szeparepa2: Én már gyűjtök. Illetve nem gyűjtök, csak gyűlik magától. A méreg bennem.
karma1
@1magyar: Milyen terrorcselekmeny valosult meg azota, amiota elindult a menekultaradat??? Hany not eroszakoltak meg, hany betores tortent, amik kizarolag es egyertelmuen a bevandorlok kovettek el?

Jo lenne, ha nemcsak a felelmeidet mondanad el, amit finkelstein es habony javasolt taktikakent a csuti oriasnak, hanem valami kezzelfoghato, utos linket is beadnal ide, kerlek...
kakaósbögre
mivel a Fidesz kisajátította a menekültkérdést írja alá a faszom.
aremy
@bakegya: ő már át úszta a folyót.
aremy
ugye a határon túliak is alá írják.
Yoda69
@csa-csa: Felrenyomtam a like-ot.
Ha lesz is kvota, akkor se akar majd egy menekult se hozzank jonni. Kenyszeriteni meg nem fgojka oket. Ez megint arra jo hogy orbanek felkavarjak az allovizet, mivel egyre kevesbe tema a menekultugy. Mi van a fideSSes korrupcioval? Az USA-bol kitagadott fideszes politikusokkal? Arrol miewrt kussolnak? Gondolom ezek teged nem is erdekelnek.
lampa laz
A föld mutyi miatt kell hangosan verni a kvóta ügyet, hogy közben a mészaros család nyugodtan terjeszkedhessen, a transzcsuti vasút elkészülhessen a hozzátartozó föl és alépítményekkel, aztán van itt valami pálinka ügy is, a kémek a sasfészekből rárepülnek a médiára, gyerekéhezés, stb... dagadt maca, lökött lalával az ilyen és hasonló fideszes szemétségről tereli a zemberek figyelmét, persze csak annál aki vevő rá.
1magyar
@namihami: Ha te nem dolgoztál meg azért amid van és szívesen megosztod az arabokkal - szíved joga.
De én semmit nem kaptam ingyen, sőt a felmenőim is keményen dolgoztak,így nem kívánom elherdálni amink - az a kevés is - van.
Örülök, hogy nem Merkel a miniszterelnök hanem Orbán.
1magyar
@karma1: Várjál már egy kicsit, még meg sem érkezett mind. De azért már vannak pld. rendőrök elleni támadások stb.
De majd ha kihalnak a családjaink, bár mi azt már nem látjuk, olyan ez mint amikor a gaz megfojtja a hasznos növényt.
aremy
@1magyar: a ki halálozáson serénykedik a szeretett vezéred.
aremy
@1magyar: azt már meg sem merem kérdezni hogy te le gazoztad a szeretett vezéredet?
karma1
@1magyar: Talan addig nem kellene allandoan farkast ordibalni, amig valami nem tortenik. Mert akkor mar lehet, hogy a franc se fog odafigyelni ra (orbanra).

November elso hete van, tobb mint 3 honapja milliok aradnak abbol az iranybol, es Neked nem tunt fel, hogy a tobb mint 6 honapja uvoltozott terrorcselekmeny az Istennek se akar megtortenni/

Pedig a nagy szamok torvenye alapjan mar valami komoly balhenak kellett volna tortennie egy ekkora tomegben - es megse.

Viszont mar nem tudom ugy kinyitni sem a Propit, sem a Startlapot, hogy a hirekben ne arrol halljak, hogy Ma.o.-n valaki leszurta a feleseget, majd magaval is vegzett, anyuka megolte a 3 gyereket, mert nem birta oket eltartani, a 16 eves drogos kolok megkeselte a mentost, unoka megolte a nagyit, stb... Brmilyen variaciot lehet talalni , csak olvasni kell a napi hireket.
Ez a mi kulturank, itt vagyunk oshonosak, verjuk a mellunket, hogy mi milyen jok vagyunk, es ezt ki is plakatoltuk, megmondtuk a vandorloknak, hogy EZT a kulturat aztan tisztelni kell marhara,...Szegyen ma magyarnak lenni, kulfoldon utalnak bennunket, pedig nem a magyarokat kellene, csak a vezeteset...
Ha valami balhe lesz, akkor onnan kell venni az akadalyt, arra kell megoldast talalni, es onnantol kezdve valoban kemenyen kell banni veluk, legalabbis a feltetelezhetoen bunozokkel szemben.
1magyar
@karma1: A szegényedés kihozza az emberekből a vadállatot.
karma1
@1magyar: Lajkoltalak, mert ez egy igaz megallapitas... De kell-e nyomorultabb ember, mint aki haboru elol menekul, es csak annyija van, amit a ket kezeben el tudott hozni otthonrol. Es igen, mindenki egy jobb elet remenyeben menekult el otthonrol, hiszen amibol jott, az tobb mint rossz. Ilyen alapon az is gazdasagi menekult, aki haborus teruletrol jott el, tehat elmeletileg MIDNENKIT vissza kene forditani, de ez embertelenseg lenne.
Ha ezekbol a nyomorultakbol eddig nem jott elo a vadallat, akkor talan mar nem fog, mert addigra talalnak valamilyen megoldast...
eszegfu
@kakaósbögre: 23:15 Én is csak "azzal" irnám alá... ha lenne!:))
eszegfu
Nem igazán értem: mi értelme van az aláirás gyüjtésnek ebben az ügyben?! Ha az EU 28 országából mondjuk 20 megszavazza a kvótát, akkor mind a 28-nak be kell tartania! M.o-n a választáskor "elméleti" 2/3-os többséggel (ami a szavazóképes lakosságnak csak az 1/4-e!) nyert a Fidesz, ezért mindenkinek ezt el kell fogadnia, nem vitás! Most ez a következő napirendi pont, azaz a köv. ellenségeskedésre ösztönző ténykedés... szerintem.
csa-csa
@Yoda69: na ami korrupciót illeti, egyik mocsadék sem jobb a másiknál! egyetlen egy sem! arra viszont nagyon berágtam, hogy ez az idióta Gyurcsány feszegeti, hogy fel kéne újítani az önkormányzatoknak az üres lakásokat hogy a migránsoknak lehessen hol lakni meg munkába tudjanak járni.Hát a büdös curva anyját! a mi hajléktalanjainknak nem kellene lakás, munka??!!? 30 éve pofázzák, hogy erre nincs pénz ! A migránsok miatt lenne???!!! menjenek már a ...-ba! eszement barom!
bakegya
KÓSA kóser,fideSS-keresztény(csakkk a teknős tudja melyik egyház felekezeteitartoznak ide-vagy oda)politikai menlevelet állíttatnak ki maguknak a menekültek elleni csata alóli felmentésükre-hát mekkora marha aki ilyet aláír,névvel címmel időzítve A MAGYAR ÁLLAMI FÖLDVAGYON ORBÁN OLIGARHÁINAK AJÁNDÉKOZÁSA IDEJÉN ,TÖRVÉNYES TÖRVÉPNYTELENSÉGGEL!!!
Csizmás Kond
@eszegfu: Épp ez a lényege az aláírásgyöjtésnek, mert ha a többsége meg is szavazza az uniós vezéreknek de egy ország választópolgárai ellene szavaznak akkor azt nem szabad ott erőszakkal alkalmazni.
nezelodo
Gyávák vagytok fijjuk! Most a nép mögé akartok bújni? Most nem elég a hamis nemzeti konzultáció már? Miért nem kérdeztétek a népet a MANYUP ellopásánál, a bank, telefon és internetadónál, a föld és trafikmutyinál, a leszázalékoltakkal való elbánásnál, a vörösiszap pénzek lenyúlásánál, a tandijnál, a haverjaitok pénzzel való kitömésénél,a forintbedöntésnél, a matolcska baromságainál, az egészségügy lezüllesztésénél, a kórházak fideszes haveroknak való átadásánál, a stadionépítésnél, az állampolgárság pénzért való árulásánál, na meg a MET, MET MET.
eszegfu
@Csizmás Kond: 18:36 Értem a "lényeget", ami szerinted az... de érdekel valakit az EU-nál, hogy egy határozat alapján eldöntött dolgot "erőszakkal" alkalmazza az illető ország, vagy sem?! Ahogy a Fideszt sem érdekli, hogy a rájuk szabott választási törvénnyel ugyan "papirforma" szerint 2/3-os a többségük, ami valójában csak 1/4-es... nekem is, ahogy más, nem rájuk szavazónak el kell fogadni! Legitimációjuk ellenére azért azt kell mondanom: nem azokra az intézkedésekre adott a "nép felhatalmazást", amiket most "müvelnek". Lehet, hogy az EU-s tagságunkkal a magyarok sem erre adtak felhatalmazást, mégis el kell fogadnunk...nemcsak a pénzt. Én ezt gondolom, Te meg mást...
Yoda69
@Csizmás Kond: Ezt rosszul tudod. EU-s kerdesekben eleve nem lehet nepszavazast tartani. Ha tortenetesen megis megtennek, es szembe akarnank menni az EU-val, akkor elobb ki kell lepnunk onnan. Ezt pedig gondolom, meg te sem akarhatod. Vagy megis?
Csizmás Kond
@eszegfu: a kétharmad azért kétharmad mert csak az számít aki szavaz...és azoknak a kétharmada az a sokatemlegetett...a többi lószar.
az egységes alkalmazásnál meg akkor erőltessék a menekülteket a nyakunkra ha a fizetéseinket és az árakat is a maguk az ottani szintjére emelik.
eszegfu
@Csizmás Kond: 7:54 Elfogadom a véleményedet, mégha nem is értünk egyet. Kiegészitem: ahhoz, hogy a fizetéseink és az árak is EU-s szinten legyenek, ahhoz az ADÓKAT is ehhez kellene igazitani! Ez másképpen nem megy, hidd el!
Csizmás Kond
@Yoda69: ...na ne mond...épp ott volna kötelező diktatórium ahol még a légypiszok is liberalizált ?
A reformok és az érdekpolitikai szarakodás két külön fogalom. Az kötelező ami mindenkinek hasznára válik nem az amit néhány agyament akar véghezvinni.
Csizmás Kond
@eszegfu: Így van...és ha minden olyan szép és minden olyan jó mint ott akkor lehet követelőzni.
...addig fújják fel a meghívott vendégeiket.
wagabund
most, fél nyolc után az együtt elnöke azt találta mondani, hogy a kvótarendszer szerint idetelepített migránsokat úgy lehet itt tartani, hogy érdekeltté tesszük őket a maradásban. például olyan pénzösszeget kapnak segélyként ami vonzóvá teszi az ittmaradást...

a riporter erre dobott egy hátast, visszakérdezett, akkora összeget kapnának mint berlinben, vagy más nyugati országban...? a választ érdemes meghallgatni az archívumban...

az biztos, hogy Szigetvári elvesztette azt a néhány szavazóját is...(aki hallgatta a rádijót)..

ez a pár mondata komoly vihart fog kavarni...
eszegfu
@Csizmás Kond: 8:01 Na, de erről nem az EU tehet, hanem kizárólag mi, magyarok! Megfontolás ajánlom azért: ha én magyar állampolgárként teljesitem a mindenkori kormány előirásait, akkor EU-s tagként M.o.-nak is teljesitenie kellene a közösség határozatait... és teljesen mindegy milyen témakörben.
Csizmás Kond
@eszegfu: Ilyen jogszabály nincs. Az unió nem börtön ahol rendszabályok vannak hanem egy gazdasági és kereskedelmi társközösség ami a gyorsabb és korszerűbb fejlődést hivatott megteremteni nem a tagországok tönkretételét felhígítását és társadalmi megváltoztatásának az elérését.
...nem kel túlzásokba esni...
csa-csa
@bakegya: ez is igaz! majd jön még ehhez a több ezer (ha nem több százezer) idegen a fanatizmusával, lakást, munkát, pénzt követelve! és ha nem kap...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.