Lesz külön elnöki tárgyaló is. Ár nem számít. A Bajcsy Zsilinszky út 78. (Eiffel Palace) 7. emeletén kialakítandó 484 m2 nagyságú exkluzív tér megvalósítására vár ajánlatokat a Magyar Nemzeti Bank, derül ki a Közbeszerzési Értesítőből. Ilyeneket tartalmaz a kiírás a falakkal lehatárolható multifunkcionális terek mellett: A teraszra tájolva kisebb elnöki tárgyaló kerül kialakításra, mely 24 fő befogadására alkalmas. Klubkönyvtár: open-space jellegű kisebb közösségi tér az exkluzív kilátást biztosító épületsarok felé pozícionálva. Szuperkönyvtár: részben a klubkönyvtár open-sapce teréhez kapcsolt tér digitális dokumentumok elérésére. Árról, a kialakítás becsült értékéről nem szól a közbeszerzés.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@human: Van nekik üzleti érzékük, csak az nem az ország érdekét, hanem a fideszbarát oligarchák és egyéb fidesznyik tetvek érdekét szolgálja, akik visszacsorgatnak a pártkasszába, no meg az orbán család sajátlábonállásába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@human: Igen, vicces nagyon, kár, hogy nem vicc.
lampa laz
@JAJMÁR: fölvették már a fordulatot, mert pénzzel vannak olajozva, itt keres polpeti asszonya személyzetisként 5 milla fizetés. Tudod, narkósagyú kuszaszem az mondta Mo. Tündérország...hát igen, de csak nekik.
JAJMÁR
@lampa laz: Megtaláltam a jó választ :)
"Virág elvtárs: Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek."
1magyar
Népharagot kiváltó dolgok ezek - az biztos.
zöldszem
Mi másra való egy Nemzeti Bank?
MNB első számú feladata a hegedű és zongoragyártás megerősítése, valamit kastélyok abban exkluzív luxustér kialakítása és műkincsek vásárlása.
Patkányok!!!
lampa laz
@JAJMÁR: hát igen... Virág elvtárs mindenre tudta a megfelelő választ és még most is időszerű:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.