A Fidesz véleménye szerint Vona Gábor pártelnök és a Jobbik "egy papírtigris", mert hónapok óta ígérgeti, hogy tesznek valamit a kötelező menekültkvóta ellen, de ez elmaradt. 

A kormánypárt arra reagált így az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben, hogy Vona Gábor bejelentette: a Jobbik csatlakozik a Fidesz által kezdeményezett, a kötelező bevándorlási kvóták elleni aláírásgyűjtéséhez, de korrupcióellenes kérdésekkel egészítené ki az íveket.

A kormánypárt közölte: a Fidesz-KDNP által kezdeményezett "Védjük meg az országot" címmel induló aláírásgyűjtésnél mindenkit szeretettel várnak magánemberként, aki ellenzi az uniós kötelező betelepítési kvótát. Hozzáteszik: annak ellenére, hogy a Jobbik idáig semmit nem tett a probléma megoldására, örömmel veszik, hogy egyáltalán aláírásukkal segítik a Fidesz-KDNP munkáját.

Arra is kitértnek, hogy korrupció ügyében Vona Gábor nem kérdésekkel, hanem válaszokkal tartozik az embereknek és a korrupciót üldöző hatóságoknak. Szavaik szerint "Vona Gábor Európa legsúlyosabb korrupciós botrányába sodorta, korrupttá tette és idegen hatalmak szolgálatába állította a Jobbikot". Válaszoljon végre, hogy "milyen idegen érdekeket szolgál a Kovács Bélákat foglalkoztató Jobbik, és mennyi pénzért teszi ezt" – szólított fel a Fidesz.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kutyahűség
Oké, a Fidesz pedig egy dzsungelnyuszi. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.