"Komolyan és mélységében" kíván foglalkozni a gyatra új menzás kosztról szóló újságcikkekkel az Emmi, amely nem kapott eddig hivatalos jelzést arról, hogy a szülők lemondták volna az iskolai étkeztetést a szeptember 1-én bevezetett módosítások óta. Rétvári Bence államtitkár viszont hozzátette, a visszajelzések szerint az új ízek elfogadásához hosszú időre van szükség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kutyahűség
Végtelenül aljasnak tartom, hogy a gyerekkel szívózik a kedves kormány. Ha valami eheteteln és szar, akkor az is marad, ha nem változtatunk rajta - bárki bármit is mondjon.
rugacs
Persze, néhányan majd belepusztulnak, mások undort és hányingert kapnak tőle, de ha hosszú ideig nem lesz más, majd megszokják... vagy megszöknek. Szerintem inkább az utóbbi. :-D
Feraj49
"Hosszú idő kell az új menzás ízek elfogadásához" ! Oké ! Addig is egye meg a menza kaját Rétvári.Lemondták a fiamék is a menza kaját,mert egyszerűen ehetetlen állítják unokáim.Láttam még a színe is borzalmas.
JAJMÁR
Nem olyan rossz ez az étrend, egy kissé el van túlozva szerintem az elutasítása.
Egyáltalán nem mindegy, hogy az ember mit eszik, főleg nem, hogy a gyerek. Nagyon jó összeállításokat láttam - az unokám óvodás lett, ezért is tudom, de neki nincs problémája az étellel - fel is van töltve a netre az étlap , belinkelem.- A só használata sincs megtiltva, mint elsőre elhittem, ott is van minden étel alatt, a sótartalom. Az én uncsim szereti az ételeket, de igaz, hasonlókat eszünk itthon is, és hasonló módon elkészítve.
Egy kis odafigyeléssel sok későbbi betegség megelőzhető, bevallom, én kimondottan jónak tartom ezt a kezdeményezést. Persze, vannak ételek amelyek jobban, és vannak, amelyek meg kevésbé sikerülnek, de nézzétek meg az étlapot, nincs abban semmi "borzasztó" :)
ila51
..végig betűztem...egész jó , változatos.
Ismerek szülőt , akinek nem jut ennyi . A rezsit kifizetik , és a gyerekeket etetik alapfokon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.