Lévai Anikó továbbra is a Simicska médiabirodalom által kiadott Magyar Konyha magazinnál dolgozik, és tagja a szerkesztőbizottságnak is – írja a 444.

Orbán Viktor felesége a magazin novemberi számában Vinkó József főszerkesztővel közösen jegyez egy interjút Kálmán Yvonne-kával, a világhírű operettszerző lányával.

Lévai Anikó 2010 óta tagja a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának, sőt elnöke annak. Most azonban kiderült, hogy a Simicska–Orbán-háború rá nem volt hatással, és továbbra is betölti a pozíciót.

A magazin szerkesztőbizottságában hárman vannak, a lapigazgató pedig nem más, mint Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztője.

A Magyar Konyhát a Simicska médiabirodalmához tartozó Heti Válasz indította újra 2010-ben, és ma is ők a magazin többségi tulajdonosai.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@lampa laz: OV.-nak mindenhol vannak "beépített" emberei.Ők a TÉGLÁK !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@Lackó50: Szerintem az meg orbán - simicska háború csak cirkusz a népnek.
ezek továbbra is haverok..miért ne dolgozna ott anikó asszony?
nezelodo
Mégiscsak van valami elegancia ebben a Simicskában! Orbán fordított helyzetben két lábbal ordítva rúgta volna ki az ellensége párját, ahogy Vida asszonyságon, aki Simicska lekötelezettje, is túladott.
papa.49
@nezelodo: Ez a különbség köztük a Lajos egy európai ember,(igaz szeret ő is lopni) a hazugovics meg indiai származék, némi románba oltva)))))))))))))
papa.49
@Horizont: Elég a bankszámlaszám))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.