A Fidesz aláírásgyűjtésbe kezdett a betelepítési kvóta ellen. A Jobbik elnöke bejelentette, hogy csatlakoznak az akcióhoz, de antikorrupciós javaslataikról is kérdeznék az embereket. Orbán Viktor azt hangsúlyozta, hogy családbarát európai politikára van szükség. Magyarország továbbra is fenntartja a válsághelyzetet, kerítéssel védi a határát és küzd a kvóta ellen. A Fidesz villámgyorsan módosította a kémtörvényt. Végső nyugalomra helyezték pénteken Göncz Árpádot. Lemondott a román miniszterelnök. A Real Madrid francia támadója zsarolási ügybe keveredett. Megoldódni látszik a rejtély az orosz gép lezuhanása körül. Ez az MNO heti összefoglalója.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mi van? Mert ez egy zagyvasag, de nem arrol szol, ami az iras cime: "Megoldodni latszik a rejtely az orosz gep korul..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.