Milliós luxuszakót kukázott ki egy ismeretlen Szijjártó Péter házánál. A darab a magát magyar luxusmárkaként beállító Silka divatház terméke, és egészen biztosan a miniszter tulajdona volt, ugyanis bele van hímezve a neve. Ennél a cégnél az olcsóbb konfekciózakók ára 300 000 forintnál indul, a személyre gyártott darabokért viszont már milliót is elkérhetnek.

Milliós luxuszakót kukáztak ki Szijjártó házánál

A minisztérium szerint nincs itt semmi látnivaló:

egy elhasználódott zakónak természetesen lehet az a sorsa, hogy végül a szemétben végzi. Azt valószínűsítették, hogy a zakó Szijjártó költözésekor kerülhetett a többi lommal egy konténerbe, amikor kiürítették a korábbi, szintén dunakeszi házát. Ezen túlmenően a miniszter nem kívánta kommentálni a "zakógate"-t, csak megdöbbenését tolmácsolták, hogy egyesek a kukából bányásznak, és azt lefotózzák.

A képet az Index ablakán fújta be a szél. A lap joggal kérdez rá, hogy az elhasználódott ruhadarabot miért nem karitatív célra ajánlotta fel a miniszter.

Cikkünk megjelenése után a mi ablakunkon pedig a Külgazdasági- és Külügyminisztérium kiváló reakcióját fújta be a szél.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Jobban élünk mint négy éve.
Magyarország egyes polgárai jobban teljesítenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feleselek
Ha egyszer kinőtte... Nagy lett a mellény!
volvós
A zakó belsejében nagyon hasonlít a kis fehér megszáradt folt
valamilyen anyagra a neve mellett ( vagy egy simicska jelzö ) :-)))
human
Erről Bödőcs Tibor poénja jutott eszembe, hogy mi lenne, ha valaki az ország vagyonát feltenné a kaszinóban és nyerne. Másnap pick szalámival kergetnék a rendőrök a drágább lazacért tüntető nyugdíjasokat. A közmunkások elefántcsontnyelű gereblyével söpörnék a húszezreseket. Szájukban az a szivar lógna, amit még Fidel Castro sodort 58-ban Che Guevara combján. A szőlősben Gucciban lenne a madárijesztő. A templom egere pedig kaviármérgezésbe halna bele.
Csizmás Kond
Na nehogy má ne dobhasson el valaki egy kabátot...
nemkati
@Csizmás Kond: MNO
2006. március 26., 16:24
Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség, és a limuzinszocialisták helyett felelős döntéshozók kellenek a parlamentbe és a kormányba is – írja közleményében Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője.
csa-csa
@Csizmás Kond: természetesen mindenkinek joga van bármijét kidobni ha nem kell. Szijjártó esetében szerencsésebb lett volna, ha akár egy padon hagyja (ha már lusta elvitetni egy gyűjtőhelyre) minthogy szó szerint a szemétből kelljen kihalászni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.