Állami, önkormányzati és felsőoktatási megbízásokkal néhány év alatt a semmiből nőtt évi 380 milliós forgalmúvá az a cég, amelyet a XVII. kerületi polgármester, Riz Levente testvére alapított és vezet mind a mai napig. Riz Levente és a korábban szintén a közigazgatásban dolgozó Riz Ádám azt mondják, nincs összeférhetetlenség, egymás munkájához semmi közük.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
enslaved olvasótársunk mai hozzászólásaiból egy kevés gyöngyszem.
1 "Aki napi 1000 forintból él, az elsősorban magának köszönheti. A másik meg az, hogy ilyen esetben nem kell sorozatban gyártani a gyerekeket."
2"A normális munkahely is csak akkor vezet valahova, ha megfelelő szakképzettséggel rendelkezik az ember, ennek hiányában ugyanis csak a közmunka marad."
3"Olyan egy országban sincs, hogy mindenkinek jó legyen, az emberek képességei ugyanis rendkívül változóak. Ha egy ember csak annyit tanult, hogy télen tudjon havat lapátolni, vagy nyáron füvet nyírni, az vessen magára, és ne akarjon álomfizetést kapni. Tudom, a legegyszerűbb az, ha a saját balfaszságainkért az adott kormányt hibáztatjuk, de ez nem kifizetődő vállalkozás. Vége a mindent ingyen korszaknak, talán fel kellene ébredni már ebből. A tehetős ismerőseid meg ha annyira szarnak tartják a rendszert, akkor adják oda a pénzüket a rászorulóknak, mert egyébként csak álszent duma amit le tudnak vágni olykor, hidd el, nekem is vannak ilyen ismerőseim. Nekem semmi baj nincsen az ízlésemmel, habár a homárt még mindig nem bírom megenni..."
Tehát olvasótársunk megmondta, ész, akarat, tanulás kell s, "1 év alatt a semmiből nőtt évi 380 milliós forgalmúvá az a cég,amelyet a XVII.
kerületi polgármester, Riz Levente testvére alapított ". Hát persze, semmi mutyi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@justhpeter: Tudom csak a felső tízezernek dukál...
Mobil123
@zöldszem: Hihetetlen erőd és kitartásod van a vállalkozók gyöngyéhez :-D Minden elismerésem !
zöldszem
@Mobil123: Áááá! Csak tegnap egymás után ontotta bölcsességeit, de ehhez a cikkhez nem jutott el. Pedig amit ő felsorolt az pont nem arra való, hogy valaki , nem milliárdos, csak jó élő legyen. A milliomosokká váláshoz lopni, csalni, nyalni kell.
Mobil123
@zöldszem: Jajjj hát bölcsességeit eddig is ontotta akármilyen néven is volt fent :-D
Ilyet meg ne mondj hogy csak lopással, nyalással stb lehet millimos valaki !! Szégyelld Magad ! Hát nem tudod hogy ő a tudásával lett az ?? Pláne hogy kihasználta a rendszerváltást és az előtte időket ?? :-D :-D :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.