A Keleti pályaudvaron érték tetten a múlt héten a Fidesz ifjúsági tagozatának elnökét, amint hamis pénzt próbált elsózni egy férfinak – értesült az Index. A rendőrök elfogták a menekülő Veress Áront, majd a lakásán 30 ezer euró hamis pénzre bukkantak. A fideszes politikus azt mondta vallomásában, hogy egy moldáviai férfitól kapta a hamis bankjegyeket, sajnálja, hogy csőbe húzták. A bíróság elrendelte a letartóztatását. Átlagosnak tűnő bűnügyi beszámoló jelent meg kedden a rendőrség honlapján. A Police.hu hírt adott egy pénzhamisítással gyanúsítható férfi elfogásáról és letartóztatásáról.

Forrás: index.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@papa.49: Mély hallgatás van,mint minden fitymaszos mocskosságról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@Csizmás Kond: ,,...de ti miért hallgattok ?" Mármint a fidesz és a többi hivatalos szerv? A hamis kötvények ügyében, a felelősségre vonásról is nagy a hallgatás, csak a 70-80 éves kétmilleres befektetőket próbálják kikészíteni, az ügyészség a több száz milliárdos közpénzzel variáló, azt törvényellenesen felhasználó minisztériumokkal meg egyáltalán nem foglalkozik. Mindeközben ellenzéki városokat készít ki a kormány...
Csizmás Kond
@Csizmás Kond: Emlékszem a cikkre tehát biztos reagáltam is rá...elő kell keresni és meglátszik pro vagy kontra..
Csizmás Kond
@nevemnick: Az ügyészség hiányosságait miért nekem rovod fel ?
Csizmás Kond
@nevemnick: a 09:11 neked szólt...de nem a 2001-es..
human
Pedig mekkora fideszes karriert futhatott volna be. De biztos lesz helyette 100 másik hasonlóan tisztességes fideszporonty.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.