Az ügyészség szokatlan módon nem súlyosbításért, hanem enyhítésért fellebbez annak a vácszentlászlói gazdának az ügyében, aki fagyállót kevert a borába, arra számítva, hogy ezzel megleckézteti a bortolvajokat. A férfit szerdán nem jogerősen hét évre ítélték, miután a fagyállós bor fogyasztásába belehalt egy tolvaj.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Ez az ítélet pont azt hivatott demonstrálni, hogy a kárvallott ne akarjon önmaga cselekedni, védekezni, a bűnelkövetőnek több joga van.
Tehát, ha valami gondod van, akkor fordulj az államhoz "segítségért", hogy mindent tudhassanak rólad, csak ők dönthessenek életedről.
Majd az állam eldönti, hogy szenvedtél-e kárt, meg kell-e találni a tetteseket, vagy hagyni kell őket tovább garázdálkodni, csak mert ez a káosz érdeke a mindenkori kormányoknak, a Big Bránernek.

De ez az államtól függés az élet minden területére ki lesz szép lassan terjesztve.
Mi meg itt állunk majd, mint biorobotok, birkák, akik a kormánykolomp hívószavát követjük, önálló gondolkodás nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.