Van, ami nem igényel kommentárt. Ilyen a Fidesz-frakció közleménye, mely a PM azon követelésére reagál, miszerint korrupcióellenes ügyészségre van szükség Magyarországon:

Kár, hogy a baloldalnak nem minden idők legkorruptabb kormányzása, a Gyurcsány-Bajnai-kormány alatt voltak ilyen ötletei, amikor az elköltött fejlesztési pénzek nagy részét elnyelte a föld és a korrupt, rossz pályázati rendszer miatt Magyarországot 25-30%-os forrásvesztés fenyegette.

A Gyurcsány-Bajnai-kormány korrupt fejlesztéspolitikája miatt a Brüsszel által biztosított 8200 milliárdos fejlesztési keretből akár 2500 milliárd forinttól is eleshetett volna hazánk. A baloldali politikusok Brüsszelben ma is egymás után jelentgetik fel Magyarországot abban bízva, hogy az unió megbünteti a magyarokat és megvonja a fejlesztési forrásokat.

A polgári kormány véget vetett ennek a korrupt, rossz fejlesztéspolitikának. A magyar vállalkozások ma minden eddiginél több fejlesztési forrást, minden eddiginél gyorsabban, egyszerűbben, eredményesebben és átláthatóbban tudnak felhasználni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ennek még az elolvasását is bűncselekménnyé nyilvánítanám.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@quo vadis: Azért elég érdekes, hogy sem Gy. sem Bajnai "lopásairól" semmilyen hírek nem jelentek meg, sem anno, sem aktuálisan ! Vajon miért ?
Továbbá, valószínűtlen, hogy a kondaqrmány nem csapot volna le rájuk, ha csak egy hangyányi bizonyíték is lett volna az orbánci " saját lábon állásra " !
Butautáló
@pbalage: Na bakker, akkor én bűnös vagyok!... Meg ekkora pofátlanság olvastán kurvamérges is!
solidedge
Én sem javaslom a korrupcióellenes ügyészséget. Ha hatékonyan lépnének fel előfordulhatna, hogy országunk évekig kormány nélkül maradna.
quo vadis
@Toby: Biztos, hogy az elmúlt kormányok idején is voltak "haverok", és volt olyan "iskolatárs" aki kedvezőbb feltételekhez jutott. De abban is biztos vagyok, hogy akár Gyurcsány, akár Bajnai bármit is saját zsebbe juttatott volna, akkor a fidesz felturbózva tárta volna fel az "igazságot" (bár az is igaz, hogy előzőleg egyikük sem a politikából akart csak megélni, hanem mindkettő DOLGOZOTT - és a számlájuk nem a partjuk hatalomra jutása után gyarapodott látványosan) Igaz, egyikük gyermeke sem áll meg oly mértékben a saját lábán, mint a jelenlegi hercegkisasszony.
quo vadis
Még annyit: azért arra kíváncsi lettem volna, hogy mit tett volna a fidesz, ha ilyen mészáros lőrincek, meg tiborcz istván félék bukkannak fel az előző kormány ideje alatt. Vagy Pápán kezdtek volna több milliárdos beruházásokba, kisvasút építésébe és még lehetne sorolni.
zöldszem
@quo vadis: Felgyújtották volna az országot ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.