Megszavazta az Országgyűlés azt akormánypárti törvényjavaslatot, ami arra szólítja fel a kormányt, hogy forduljon az Európai Bírósághoz a kötelező kvótát miatt – tudósít a hvg.hu

A javaslatot 154 igen, 41 nem és 1 tartózkodás mellett fogadták el. A fideszesek és a Jobbik mellett támogatta a javaslatot a független Kónya Péter, elutasította az MSZP, az LMP, A DK, MLP, PM képviselői. Kész Zoltán tartózkodott.

Hétfő este a fideszesek egyébként Orbán Viktor napirend előtti felszólalásában elmondottakkal módosították a javasolt szövegét. Olyan retorikai fordulatokat tettek bele, mint a bevándorlás veszélyezteti kultúránkat, a kvóta szétteríti a terrorizmust. Beleírták a kerítésépítést is.

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Szerintem ez nem akaras kerdese. A kvota szukseges rossz, amit minden EU tagallamnak el kell viselnie. Az a par ezer menekult akik rank jutnanak a kvota alapjan igazan nem okozhatnanak problemat. Csak hat orbannak kell a feszultseg, es ezzel is tudja tomni a birkak agyat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@Freewolf: Valamit nem értek miert foglalkozol ilyen vehement Németország jövöjével?. Èn tudnék neked egy életfeladatot, tedd rendbe Magyarországot és annak a jövöjét. Nos? Mit szólsz ehhez. Tudom a feladat hatalmas, de te olyan szenzáciosan tudsz mindent, hogy ez neked csupán egy passio lessz.
Freewolf
@libellle: Drága! Ha te onnan messze idegenből ide írkálsz, hát én is üzenhetek!
Tudod, miattatok retteg Németország és nem szeretnék ebben részt vállani. A vadak liberális elbírálásában, sem abban, hogy rettegnek, nehogy bíráló szót ejtsenek ki és megtorlás legyen. Ránk is ez várjon? Inkább most lépünk fel a liberális fajta elen!
libellle
@Freewolf: Persze feltétlenül. Csupán azt nem értem, hogy egy abszolut kaos országból kritizálsz. Nálunk mindenki azt mond amit szeretne, kritizálhat. Miután Demokrácia van, vagyis élt demokrácia. Különösen pedig Liberálisak vagyunk, de a szó tényleges értelmében. Olvass utánna, hogy ez mit jelent. Nem értettem ki miatt retteg Németország?
Freewolf
@libellle: Vonulj végig egy Meinn Kampf könyvvel a kezedben és nézd meg hányszor tartóztatnak le! Ilyen szabadok és demokratikusok vagytok, szerencsétlenek!
JAJMÁR
@Freewolf: 15:08 Ritkán érnek fel hozzám a primitív és másokat vádoló mondatait, de ha oda is pillantok, még megbújva se találok magvas, innovatív gondolatokat az írásaidban! Egyszerű vagy, mint a faék! Na, pá!
libellle
@Freewolf: Egyszer sem, mert nem nagyitóval figyelnek bennünket. Nos arra a szóra, hogy szerencsétlenek, csak annyit szeretnék neked nyomatékkel irni, hogy akkor lennénk szerencsétlenek amennyiben orban viktor lenne a kanzlerünk, Mivel nem igy van mi nagyon szerencsések vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.