Egy gazdasági világválság és egy elbaszott rendszerváltás ágyazott meg a felcsúti Führernek. Orbán Viktor egyre szélesebb fronton harcol. Az IMF, a nem termelő multik, a haszonleső bankok, az Európai Unió, a baloldal, a liberális demokrácia, a németek, az amerikaiak, a cigányok, a munkanélküliek, a rokkantak, a magán nyugdíjpénztártagok és a trafikosok után, most a muzulmán háborús menekültekre rontott rá, meglovagolva az európai menekültválság hullámait és a párizsi merénylet után kialakult pszichózist.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
hitler is megbukott orban is meg fog.
Abban remenykedjunk hogy a csutitaho nem fog akkora kart okozni, mint hitler
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@keresztapa: Hidd el felfogom, amit mondasz...hangsulyozom személyemet valóban NEM sértetted névre szólóan! Csupán "pártatlanságodat" kértem számon, mivel Freewolf Neked irt valami olyasmit, hogy a ballibsikkel ugy kell bánni, mint a nácikkal. Szerintem ezt egy független ember "igazságérzetét" kell, hogy bántsa és bizony "mérlegre" kellett volna tenned... ezt hiányoltam. Lehet, hogy rosszul fogalmazok, igy a lényegét nem érted...sajnálom.:(
keresztapa
@eszegfu: Érzelmileg nem kötődöm oldalakhoz, egyéni igazságérzetem, az adott téma tárgykörében nem biztos hogy egyezik, sőt vitatható "erősen" valamely oldalhoz "ideológiailag" kötődő személy egyéni igazságérzetével, mivel ideológiai kötődése befolyásolja egyéni igazságérzetét... Kettős érzet alakul ki az egyénben, ami az egyén igazságérzetét keverten alakítja ki... Elméletileg s Gyakorlatilag. Valamely érzett mindég erősebben hat az egyénre, ami személyileg érthető hisz a kettős beágyazása az igazságnak erősebben hat az egyén igazságérzetének, mert az érzelem gátolja, v tereli az egy igazság érzetét a személynek! A politikusok azért nem képesek a társadalom igazságérzetét magukévá tennl mert Ideológiailag elkötelezettek, és az ideológiájuk gátja a társadalom igazságérzetének! @Freewolf: a ballibsikkel ugy kell bánni, mint a nácikkal. Erre az állítására tudtommal nem válaszóltam mert a huszadik századot, nem mosom, és nem hasonlítom a huszonegyedik század történéseihez. A jelen történései más ideológiai, gazdasági felfogásban, eseményekben zajlik!!!
eszegfu
@keresztapa: 12:03 Azt hiszem bőven "lekörözöd" az én "földhözragadtságomat" az elméleteddel... nem tudnál egy kicsit leszállni mellém a földre?! esetleg legugolni mellém, hogy "egyformák" legyünk... és hogy megértsed, "oldalaktól" függetlenül... mit is szeretnék mondani az emberi méltóságról, ami mindenkinek kijár? A baj csak az -- szerintem -- "elbeszélünk" egymást mellett párhuzamosan, mint a sinpálya, melyek csak a végtelenben találkoznak.:(
keresztapa
@eszegfu: @eszegfu: Az emberi méltóság jogi fogalom, ehhez a játszmához nem vagyok partner!
JAJMÁR
A világot nem azok teszik tönkre, akik rombolnak, hanem azok, akik ezt tétlenül nézik. (Einstein)
keresztapa
Filózni lehet! A jogban foglaltakkal nem mert azt a törvény alkotmány határozza meg!
az ember méltósága a létével van adva, ám az embernek a léte nem valami kész adottság, így a méltósága sem valami befejezett értékteljesség. Amiként meg kell valósítania létét, azonképpen a méltóságát is ki kell bontakoztatnia. A tárgyi-természeti létező léte azonos a létezővel; nem kell megvalósítania önmagát, mert fennállása első pillanatától az utolsóig változatlanul teljes értelemben az, ami. Ezzel szemben az ember születéstől adott léte nem valami reális megvalósultság, hanem potencialitás, lehetőség, amit neki magának kell realizálnia. Következésképpen az eleve adott méltóságát is meg kell valósítania úgy, hogy e méltóságnak megfelelően cselekszik, a méltóság tudatából fakadó tetteket hajt végre. Ilyenformán méltósága a létével együtt gyarapszik, alakul, bontakozik, mélyül – vagy esetleg csorbul, megtörik, végső esetben el is enyészhet. A méltóság egyszersmind feladat és kötelesség, amire saját léte kötelezi az embert,2 vagyis nem valami idegen feladat. Méltóságom megőrzése önmagam létének kibontakoztatásával azonos. Nem kívülről rám kényszerített kötelesség, hanem önlét. Ha önmagam akarok lenni, nem tehetem meg, hogy lemondok méltóságomról, ez ugyanis emberi létemről való lemondást jelentene, azaz ember voltom megszűnését. Méltóság nélküli ember – ez fogalmi ellentmondás. Az ember azonban önszántából megtagadhatja önnön méltóságát, amennyiben emberi képességéhez méltatlanul egzisztál. Amit senki és semmi nem vehet el tőle – saját maga megtagadhatja. Esszenciája, lényege, szubsztanciája nem fosztható meg a méltóságtól, az egzisztenciája, konkrét életgyakorlata, viselkedése viszont lehet méltatlan lényege méltóságához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.