Egy gazdasági világválság és egy elbaszott rendszerváltás ágyazott meg a felcsúti Führernek. Orbán Viktor egyre szélesebb fronton harcol. Az IMF, a nem termelő multik, a haszonleső bankok, az Európai Unió, a baloldal, a liberális demokrácia, a németek, az amerikaiak, a cigányok, a munkanélküliek, a rokkantak, a magán nyugdíjpénztártagok és a trafikosok után, most a muzulmán háborús menekültekre rontott rá, meglovagolva az európai menekültválság hullámait és a párizsi merénylet után kialakult pszichózist.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
hitler is megbukott orban is meg fog.
Abban remenykedjunk hogy a csutitaho nem fog akkora kart okozni, mint hitler
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
hitler is megbukott orban is meg fog.
Abban remenykedjunk hogy a csutitaho nem fog akkora kart okozni, mint hitler
karma1
@Yoda69: MINDEN diktator eroszakos halallal hal meg, csufos veggel...Borzalmas a parhuzam, amit Zsebes von a ket agyament kozott, de ijesztoen valos.
nemkati
Mint minden hasonlat, ez is sántít, de a párhuzamok, amiket a cikk felsorol, a rémes valóságot mutatják. És mielőtt 0rbán segítségével a világ sodródik egy következő világháború felé, még tapos jópárat a magyarokon is.

Nem csak az ördögi agymenései és beteges vágyai nyomorítják a hazánkat, hanem még a szerencse is mellé állt, legalábbis olyan események történnek Európában, amit kétségtelenül zseniális ravaszságával meglovagol. Most éppen abban segít neki a világtörténelem, hogy a készülő, vagy már megvalósított aljasságairól elterelje a figyelmet.

Én is nagyon remélem, hogy minél magasabbra emeli magát a bűneiből emelt hegyre, annál nagyobbat fog zuhanni. Az ő átkos uralkodása fekete folt lesz Magyarország történetében. Csak már felismernék ezt az elvakított hívei is!
keresztapa
@nemkati: Csak a valóságot képtelen vagy a jelenbe felfogni, amúgy nem a világtörténelem eseményei az ok, hanem az eseményeket létrehozó, kiagyaló ,, gazdasági elit", akik a haszon elérésének érdekében, játékszerként használják az értékeket előállító nemzeteket, akiket áldozatnak szánnak a céljuk eléréséhez és ez nem magyar. Az okot ha nem tudod felismerté tenni, akkor félrevezeted saját magadat is és személyeskedésbe maszatolva kerülöd az OKOT elkerülve, hogy mi célból is hozták létre, létrejöttének célját 1958- ban 11 államának megnevezését, majd 1959- ben 12. - nek csatlakozó államot, ahonnan ma már vezetik a 28 tagállamot, azaz diktátummal tartják tudatosan törvényileg, gazdaságilag függővé őket. A harcosok modern kiképzése mely elsőnek olaj gazdag állam birtoklásának céljából lettek kiképezve a kiképző állam ellen fordult, és most már nem harcosoknak vannak nevezve, hanem terroristáknak. Miért is parázik Merkel?
nemkati
@keresztapa: Ezt az okot sokan próbálják az emberekkel elhitetni, de bizonyíték azért csak nincs rá! Igaz, ilyesmire valószínűleg sose lesz. De engem most nem is az eredendő ok érdekel, csak az, hogy mit kezd ezzel nemkedves vezetőnk. És nagyon nemszeretem azt, amit kezd. Merkel parázik? Ezt mondta? És mit mondott, miért parázik?
keresztapa
@nemkati: Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt, hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert, és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri (...) a civilizáció eléri az érettség bizonyos fokát, ahol már nemcsak hogy nem képes megvédeni önmagát, hanem látszólag érthetetlen módon a saját ellenségét imádja.
keresztapa
folyt: 13:54 ,,Nyilván nem ezek a sorok a legvégiggondoltabb, legkiérleltebb gondolat– de a düh, az aggodalom, Európa és a tolerancia kultúrájának féltése, a zsidó-keresztény kultúrkör megszűnésétől való félelem nem valamiféle félresöpörhető, a szélsőjobb által lenyúlható és abuzálható érv. A muszlimok többsége békés, prosperálni vágyó állampolgár, de nem rasszista előítélet, hanem kemény európai tapasztalat, hogy a többségi toleranciát – joggal – elváró muszlim kisebbség roppant agresszív intoleranciára is képes nőkkel, politikai és vallási kisebbségekkel, melegekkel szemben, és nem ismeri el állam és vallás szétválasztását.
Aki Európa individuális szabadságait, a liberális demokráciát értéknek tartja, teljes joggal tart a mértéket vesztett multikultitól.
Mindezt azonban a nyugati jótét lelkek nem annyira szeretik észrevenni, kizárólag a migránsok humanitárius válságára, valakiknek az állandó megmentésére fókuszálnak (bálnák, palesztinok, görögök, a klíma, a harmadik világ, az euró). De mi lesz utána? Mi lesz ötven év múlva? Vicces, hogy minden kétséges jövőbeni ökológiai problémára van ombudsman, de pont ez esetben senki nem felel a jövendő generációk Európájáért, biztonságáért."
nemkati
@keresztapa: Eddig engem senki és semmi nem tudott megingatni abban, hogy a liberalizmust, a toleranciát, az elfogadást, a megbocsátást (és még pár hasonló felfogást) tartsam az egyedüli értéknek, még ha én magam néha nem is tudom egyiket-másikat követni. És mindent, ami ezeknek ellenkezője, elutasítom - ez a válaszom a 13:54-kor írtakra. A folytatás, 14:14-kor, az kitől idézet? Mindegy, azzal se értek egyet.
teuton
@keresztapa: 1. Merkel nem parazik, meg most is azt mondja, hogy akar evi 1 millio bevandorlot is kepes a nemet tarsadalom befogadni. Magyarorszag mennyire kepes?
2. Az Uniobol ki lehet lepni, miert nem teszi meg ezt Orbanod, ha allandoan csak biralja es uszit ellene, de szerinte rossz iranyba halad a szeker? Nem pofazni kellene, hanem lepni! Persze azt nem akar, mert akkkor nincs több penz es az orszag 1 heten belül csödbe menne...
Freewolf
Muzulmán háborús menekültek? Potenciális terroristák, akik a szociális ellátó rendszerre jöttek élősködni és bomlasztani Európát!

Merkel mutti Mein Kampfja hívta őket be ezerrel!
keresztapa
@teuton: Nos meg most is azt mondja, hogy akár évi 1 millió bevándorlót is képes a német társadalom befogadni.
Ez a kijelentése,illetve nyilatkozata az amit mára már felismerve vált ki félelmet, aggodalmat Merklből, a német társadalom viszont mára már megelégelte és besokkalt a migráns áradattól. A választások meg egy re közelednek
és retteg amég a gondolatátol is, hogy vesztessé váljék A parázása ebből ered, és válik a választáson valóra rettegése.
eszegfu
@keresztapa: "A történelem eseményei nem mutatnak rá az okra"... meglehet, hogy egy bizonyos időszakban a történések előtt mindig van legalább 1 ok, majd jön mondjuk az első történet... de ez után maga a történet lesz az ok ... legalábbis szerintem. Mondjuk egy nő miatt 2 férfi megverekszik, az egyik a földön marad, a másik győztesen távozik. A megvert 2-3 nap mulva már nem a nőért (vagyis az "okért") támad vissza, hanem egy verekedésben vesztett (és most ez lett az ok), de most megmutatja ő az erősebb. Lehet, hogy "sántit" a példa... csak érzékeltetni próbáltam, hogy a történet lehet ok. A másik, pedig "ha nem látom az okot, akkor magam is félrevezetem". Tételezzük fel látom az okot, de ettől még az égvilágon semmi sem változik! Mivel én is, Te is, de nagyon sokan vizcseppek vagyunk a tengerben, tehát nem mi leszünk a meghatározó emberek. Az okok "meglátása" számomra -- mint hétköznapi embernek -- csak egy vizió, feltételezés erről, vagy arról... kevés embernek adatik meg, hogy valóban, akár tényszerüen is TUDJA! Ez ugyanis függ a tudásától, és attól milyen magas pozicióban van, ahol tárgyalhat, tudhat olyan dolgokról, amiről én nem. Vagyis rajtam nem "segitene", ha tudnám a történések okait... A többihez most nem igazán szólok hozzá, mert közösségi oldal lévén ... lehet, hogy a Kollégáknak már igy is hosszu és unalmas.
keresztapa
@Freewolf: közelebb már nem lehet látni a tényeket, csak a libsik nem közellátóak, ők a távolságot is csak képzelik sajátosan elfeledve az értelmet alávetve érzelmüknek.
Freewolf
@keresztapa: A libsik igen rosszindulatú népség! Úgy kell velük bánni, mint a nácikkal!
teuton
@keresztapa: Te csak tudod... En 32 eve Nemetorszagban elek... De Te, mint jo magyar. mindig mindent mindenkinel jobban tudsz... Csak azt nem ertem, hogy miert mennek el az okos magyarok MO-rol, es miert van az orszag a beka segge alatt?
teuton
@Freewolf: Ezt kerdi egy naci? Hat elmagyarazom neked: Egy demokraciaban a hülyesgeidet elviseli az okos többseg. A diktaturaban teged mar kiirtottak volna. Egyebkent ertelmezd mar nekem mit jelent a szohasznalatodban a libsi sertegetes? Mert az ertelmezö szotarban csak pozitiv fogalmak kapcsolodnak a liberalizmushoz, ami a diktatura ellenkezöje, mert a szabadsag szobol szarmazik. Vagyis te nem a szabadsag, hanem a diktatura hive vagy? Ez lenne a velemenyed akkor is, ha ellenzekben lennel? De tudom, eszervekkel nem lehet nalad semmire menni, te csak a sertegeteshez es mocskolodashoz ertesz, a legalacsonyabb szep magyar szinvonalon.
Yoda69
@teuton: Ne pazarold az idod freewolfra. Ez egy fizetett fideSSes troll.
keresztapa
@eszegfu: Sajátos szemszögedből nézve neked igazad van. A másik nézet a nő az nem az ok, csak a két férfi egyike amelyik uralkodni akar a nő felett, illetve, csak magának vélni, a másik férfi meg a veszteség tudatában, hisz gyengébbnek bizonyult düh, harag , uralkodni vágyás reményével másik nőt fog keresni, akit magán tulajdonít. Így mindkét uralkodni vágyó férfi vágya teljesítve. A bajok gyökere újjá éled akkor, ha az egyik férfi megtalálja a női akarat célját, a másik férfi által tulajdont képező nőnél, és a két akarat egyesülve, legyőzi az egy férfi akaratát tulajdonlását. Ekkor van a robbanás a legyőzött férfinél, vagy meg könnyebülés a szabadság érzésével. Viszont mindkét férfi átélte a veszteség érzetét. Mindkét fél rendelkezik egy egy győzelemmel, ugyanakkor egy egy veszteséget is átéltek. Mennyit tanultak, az esetekből, és azt a hibát amiért ezek az események elő fordulhattak, mi módon képesek kijavítani. Van -e kellő akarat és elszántság bennük vagy választva a könnyebb pillangó szerepet, érzelem, értelem nélküliséget!
Toby
@Yoda69: Berluscon (a törpemajom cimbikéje) is megszívta a tubákot - orbánc - a geci ! - is megfogja !
eszegfu
@keresztapa: 17:10 Az csak természetes, hogy "sajátos a szemszögem"... különben nem én lennék , hanem Te lennék!:) Értem és van is "ráció" a Te levezetésedben... csak azt nem akarom felfogni az eszemmel: biztos, hogy a nő feletti uralkodni vágyás az ok?! Pusztán a nő személye nem lehet?
keresztapa
@teuton: Saját magad adtad meg a választ is önmagadnak. Azok a személyek akik Németországban élnek azok ne használjanak fellengzős megjegyzéseket mert azt az országot hagyták el ahol az élet küzdelmét nem voltak képesek vállalni! Igen én mint magyar nem hagytam el azt az országot ahol születtem, és ennek ellenére sem vagyok mindentudó, szemben azzal aki nem ebben az országban él, de képes a béka segge alá minősíteni az országot. Az okosságot magadról mintáztad. ,, azt nem ertem, hogy miert mennek el az okos magyarok MO-rol, es miert van az orszag a beka segge alatt? "
Válaszom azért mert az olyan okos emberek mint amilyennek vallod magad elhagyták ezt az országot!
Maradtak az általad lenézett buta magyarok, én is: akik ezt az országot hazájuknak érzik, és kötődnek területileg , testileg, , érzelmileg,, értelmileg ehhez az országhoz, hazájukhoz...
eszegfu
@keresztapa: 15:49@Freewolf: 15:52 Mondjuk nem tudom Ti melyik oldalhoz soroljátok be magatokat, de az biztos, hogy nem a balhoz. Sőt az is biztos: az esetek többségében nekem homlokegyenest mást a véleményem... ezért bátorkodom megkérdezni: miből gondoljátok, hogy Nektek van igazatok?! Miből gondoljátok, hogy az ellenzékben -- köztük én is -- az értelmet alávetem az érzelemnek, vagy hogy rosszindulatu vagyok és ugy kell bánni velem, mint egy nácival?! Komolyan nem értem: honnan veszitek a "bátorságot", vagy milyen tanulmány, kutatás alapján vontok le ilyen negativ véleményt ugy általában emberek csoportjáról csak azért, mert nem állunk egy oldalon?! Lehet, hogy nem tünt fel, de én is és még sokan mások is "emberből" vagyunk és igenis elvárom a tiszteletet még Tőletek is, de csak annyit amennyit én magam is megadok Nektek... nem többet, nem kevesebbet! :(
keresztapa
@eszegfu: Ez fordítva is igaz: A nő is uralja a férfit, ugyanazzal az uralmi vággyal akarattal, ugyanúgy lehet akkor a férfi személye is mint a nő személye. Kivételes esetek adódnak, ha a férfi másik férfi hajt uralma alá: avagy a nő másik nőt, egy nemű esetre vetítve.
keresztapa
@eszegfu: Nem emlékszem, hogy téged valaha is megsértettelek volna! Egyik oldalhoz sem vagyok sorolható. Vélelmeket írok oldal nélkül, mert alapvetően bűnnek tartom a politikai oldalt legyen jobb, v bal, keresztény vagy hitehagyott, minden ember legyen egyedi akinek önálló vélelme van! De kérdésekre önálló vélelemmel válaszolok ...
eszegfu
@keresztapa: 15:49-es Levélváltásodat Freewolffal a figyelmedbe ajánlom... ott huzzátok a más véleményü emberekre a "vizes lepedőt"... igaz nem személy szerint nekem irtad. És pontosan az esett rosszul -- ha mondhatok ilyet -- a baloldaliakat együtt "ostorozzátok", de mint "önálló vélelmező" nem éreztem, hogy a "másik oldali" embereket egyáltalán egy picit is "megróttad" volna, ha másért nem, mondjuk a "ballibsikkel ugy kell bánni, mint a nácikkal" mondatért. Bizony nem érződött Rajtad, hogy egyik oldalhoz sem vagy sorolható... Annyit azért, mint a "mérleg nyelve", mint a pártsemleges ember, elvártam volna kicsit objektivebb megitélését a "ballibsibnek", mert ez nem az volt!:(
Freewolf
@teuton: Abban a szótárban, amit a bűnöző haverjaid írtak? Abba szóljak értelmet, amit hülyék állítanak?
Nem! Mi elsöpörjük ezt a bandát és örökre börtönbe vágjuk a hazaárulókat!
A diktatúra a bandád asztala! Nekünk szabadság kell és megszerezzük! Ott nem lesz helyetek!
Freewolf
@eszegfu: Na lám! Itt a számonkérés! Igen, minden ballibsi bűnöző!
Captain Blood
@Freewolf: 19,21 ...és ezt le tudtad írni röhögés nélkül?? Lesöpörjük... börtönbe vágjuk...megszerezzük... nem lesz helyetek!!!
Ezek mind-mind kirekesztő megjegyzések, amelyek a másként gondolkodókat kiirtandó embereknek, de legalábbis börtönben, mint legjobb helyen lévőnek, képzelik el.
Ez a te nagy szabadságod ami után úgy vágysz???
Ez diktatúra!!!
Freewolf
@Captain Blood: Nem! Ez a bűnözők megbüntetésének igénye!
Freewolf
@Toby: Megoldjuk, haver, megoldjuk!
Nagy változás lesz!
Toby
@Freewolf: Szálasi örmény-magyar is ebben bízott, meg sok zakkant társa is ! Mi lett a vége a nagy álmodozásnak ? A Nagy Szopás Napja érkezett !
Captain Blood
@Freewolf: 19.48 Tehát aki ne úgy gondolkodik ahohy te(ti), az bűnöző!!
Mélyenszántó logika!
Freewolf
@Captain Blood: Ha majd tudsz emberül, érthetően írni, válaszolok, de ez a hablaty, nem érthető.
Toby
@Freewolf: Nem lesztek olyan pozícióba, hogy bárkit meghívjatok, korai a magömlés !
Captain Blood
@Freewolf: "@Captain Blood: Ha majd tudsz emberül, érthetően írni, válaszolok, de ez a hablaty, nem érthető."

Akkor magyarul: Anyádat te büdös paraszt! Remélem eléggé érthető!
Freewolf
@Captain Blood: Te miért nem környékezed meg ezt a büdös, de kifizethető hölgyet? A lelkedől kifér!
keresztapa
@eszegfu: Jól emlékeztem, téged soha nem sértettelek meg és nincs is szándékom. @Freewolf: vélelmezése meg az én vélelmezésem, érzelmi szint. utalás a libsi szabadelvűségre a közelre látástényeire, távolra történő látás hiányára vonatkoztatva-lett keretbe foglalva... Igaz tartalma nem volt mérlegre téve, se pro sem kontra vonatkozásban.
eszegfu
@keresztapa: Hidd el felfogom, amit mondasz...hangsulyozom személyemet valóban NEM sértetted névre szólóan! Csupán "pártatlanságodat" kértem számon, mivel Freewolf Neked irt valami olyasmit, hogy a ballibsikkel ugy kell bánni, mint a nácikkal. Szerintem ezt egy független ember "igazságérzetét" kell, hogy bántsa és bizony "mérlegre" kellett volna tenned... ezt hiányoltam. Lehet, hogy rosszul fogalmazok, igy a lényegét nem érted...sajnálom.:(
keresztapa
@eszegfu: Érzelmileg nem kötődöm oldalakhoz, egyéni igazságérzetem, az adott téma tárgykörében nem biztos hogy egyezik, sőt vitatható "erősen" valamely oldalhoz "ideológiailag" kötődő személy egyéni igazságérzetével, mivel ideológiai kötődése befolyásolja egyéni igazságérzetét... Kettős érzet alakul ki az egyénben, ami az egyén igazságérzetét keverten alakítja ki... Elméletileg s Gyakorlatilag. Valamely érzett mindég erősebben hat az egyénre, ami személyileg érthető hisz a kettős beágyazása az igazságnak erősebben hat az egyén igazságérzetének, mert az érzelem gátolja, v tereli az egy igazság érzetét a személynek! A politikusok azért nem képesek a társadalom igazságérzetét magukévá tennl mert Ideológiailag elkötelezettek, és az ideológiájuk gátja a társadalom igazságérzetének! @Freewolf: a ballibsikkel ugy kell bánni, mint a nácikkal. Erre az állítására tudtommal nem válaszóltam mert a huszadik századot, nem mosom, és nem hasonlítom a huszonegyedik század történéseihez. A jelen történései más ideológiai, gazdasági felfogásban, eseményekben zajlik!!!
eszegfu
@keresztapa: 12:03 Azt hiszem bőven "lekörözöd" az én "földhözragadtságomat" az elméleteddel... nem tudnál egy kicsit leszállni mellém a földre?! esetleg legugolni mellém, hogy "egyformák" legyünk... és hogy megértsed, "oldalaktól" függetlenül... mit is szeretnék mondani az emberi méltóságról, ami mindenkinek kijár? A baj csak az -- szerintem -- "elbeszélünk" egymást mellett párhuzamosan, mint a sinpálya, melyek csak a végtelenben találkoznak.:(
keresztapa
@eszegfu: @eszegfu: Az emberi méltóság jogi fogalom, ehhez a játszmához nem vagyok partner!
JAJMÁR
A világot nem azok teszik tönkre, akik rombolnak, hanem azok, akik ezt tétlenül nézik. (Einstein)
keresztapa
Filózni lehet! A jogban foglaltakkal nem mert azt a törvény alkotmány határozza meg!
az ember méltósága a létével van adva, ám az embernek a léte nem valami kész adottság, így a méltósága sem valami befejezett értékteljesség. Amiként meg kell valósítania létét, azonképpen a méltóságát is ki kell bontakoztatnia. A tárgyi-természeti létező léte azonos a létezővel; nem kell megvalósítania önmagát, mert fennállása első pillanatától az utolsóig változatlanul teljes értelemben az, ami. Ezzel szemben az ember születéstől adott léte nem valami reális megvalósultság, hanem potencialitás, lehetőség, amit neki magának kell realizálnia. Következésképpen az eleve adott méltóságát is meg kell valósítania úgy, hogy e méltóságnak megfelelően cselekszik, a méltóság tudatából fakadó tetteket hajt végre. Ilyenformán méltósága a létével együtt gyarapszik, alakul, bontakozik, mélyül – vagy esetleg csorbul, megtörik, végső esetben el is enyészhet. A méltóság egyszersmind feladat és kötelesség, amire saját léte kötelezi az embert,2 vagyis nem valami idegen feladat. Méltóságom megőrzése önmagam létének kibontakoztatásával azonos. Nem kívülről rám kényszerített kötelesség, hanem önlét. Ha önmagam akarok lenni, nem tehetem meg, hogy lemondok méltóságomról, ez ugyanis emberi létemről való lemondást jelentene, azaz ember voltom megszűnését. Méltóság nélküli ember – ez fogalmi ellentmondás. Az ember azonban önszántából megtagadhatja önnön méltóságát, amennyiben emberi képességéhez méltatlanul egzisztál. Amit senki és semmi nem vehet el tőle – saját maga megtagadhatja. Esszenciája, lényege, szubsztanciája nem fosztható meg a méltóságtól, az egzisztenciája, konkrét életgyakorlata, viselkedése viszont lehet méltatlan lényege méltóságához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.