A Fidesz-frakció szerint az ország védelme fontosabb feladat, mint a jövő évre tervezett nemzetközi repülőnap megszervezése és "ezt a szocialistákon kívül valószínűleg a magyar emberek többsége is megérti".

A kormánypárt parlamenti képviselőcsoportja az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében Harangozó Tamás és Demeter Márta szocialista országgyűlési képviselők napközben tett kijelentésére reagált. Az ellenzéki képviselők szerint a repülőnap elhalasztása nyílt beismerése a honvédség tragikus állapotának.

A Fidesz hangsúlyozta, egyetértenek a honvédelmi miniszter döntésével, mivel Magyarország és a magyar emberek védelménél nincs fontosabb ügy, a honvédségnek ezért most minden erejét erre kell összpontosítania.

A kormánypárt szerint elismerést érdemel, hogy a magyar határokat védő katonáknak és rendőröknek köszönhetően Magyarországot, más országokkal ellentétben, elkerüli a bevándorlók áradata és nyugalom van.

A kabinet emellett a biztonság növelése érdekében egy koordinációs bizottságot is felállít – emlékeztet a Fidesz, egyúttal megjegyezve, a polgári kormány, a szocialisták gyakorlatával ellentétben az elmúlt öt évben folyamatosan növelte a védelemre fordítható forrásokat, továbbá megbecsüli a katonákat, életpályamodellt és béremelést indított számukra.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Legalább így biztos nem fognak lepotyogni a Grippenek, mint légy a chemotox után.
:-))
pbalage
Ez bizony így van. Egy "megvédéssel" mindig többet lehet "keresni", mint egy retek repülőnap megrendezésével.
Captain Blood
Van még ennél lejjebb a kommunikációban???
jancsipapa
De nem fontosabb ,mint a Maccabi játékok ...
Jankó123
Legalább így biztos nem fognak lepotyogni a Grippenek, mint légy a chemotox után.
:-))
Toby
Mi a lóf@sz köze van van egy repülőnapnak az "ország védelméhez" ?

A minimajom már mindentől összeszarja magát ? Skizofrén barom !
Clavigo
Na vazzze...Itt is "indul a zéletpályamodell"..:) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.