Egy nő úgy maradt életben, hogy a terrorista fegyvere nem működött és nem tudta lelőni, egy pincérnő pedig a testével védte a sérült vendéget. Elképesztő felvételek a terroristák által megtámadott kávézó biztonsági kamerájától.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
@lópicigáspár: ugyanez jutott eszembe...hogyhát ők hősöknek tartják magukat, akik képesek a hitükért meghalni, meg ilyesmi...
de ebbe mi a hősiesség?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
Szörnyű ! A franciák befogadták őket , és így hálálták meg.
Nem lehet tudni ki a menekült és ki a terrorista közülük.
Desischado
Ez aztán a nagy hősisesség. Fegyvertelen emberekre lövöldözni. Erre büszke ez a gyilkos banda?!
human
@varirmag: Érdemes a szakértői beszélgetéseket is figyelni, nem csak a különböző pártok embereinek megnyilvánulásait.
Az eddigi adatok szerint nem a bevándorlók követtek el terrorista cselekményeket. Az elkövetők a társadalomból kizárva érzik magukat és erre a kirekesztettség érzésre alapoz az IÁ propaganda. Szeretetet és megbecsülést ígérnek nekik. Az IÁ az ilyenekre "vadászik" és térítgetni kezdi őket.
Vosztok
ELKÉPESZTŐ!

Ma még csak 475 olyan hír jelent meg a hírportálokon, amelyik címében az ELKÉPESZTŐ jelző volt.
qxy
Nem tudom ki a terrorista.Szerintem, az a Francia repülős is aki bombázza őket . mert az is terror nem?Na meg ők szóltak hogy ha ti jöttök a mi hazánkba gyilkolászni akkor mi is megyünk hozzátok. de ugye, itt nem az a terrorista aki elkezdte, hanem az aki meg akarja torólni amit lehet pont az ő családja is egy békés faluba éltek.csak jöttek a Franciák és ki írtották a falut Ja, csak erről nem beszélünk? Ez olyan mint a hódító . le mészárol egy egész országot, nemzetet kultúrát és az nem gyilkos ám, hanem " HÓDÍTÓ" Fura ez a világ.Szerintem, ha nem lepték volna el ezeknek az országát minden haszon szerzés céljából a " menő országok államok, akkor egynek sem jutott volna az az eszébe hogy,.-" Te én úgy unatkozok. Nem megyünk el valamelyik országba csak úgy robbantgatni???Csak úgy heccből. Maradtak volna szerintem nyugodtan otthon és szép lassan ki nyírták volna egymást . nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.