Egy nő úgy maradt életben, hogy a terrorista fegyvere nem működött és nem tudta lelőni, egy pincérnő pedig a testével védte a sérült vendéget. Elképesztő felvételek a terroristák által megtámadott kávézó biztonsági kamerájától.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
@lópicigáspár: ugyanez jutott eszembe...hogyhát ők hősöknek tartják magukat, akik képesek a hitükért meghalni, meg ilyesmi...
de ebbe mi a hősiesség?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Kiemelten fontos lenne, hogy a ballib oldal továbbra is maradjon meg a multikulti és a befogadás jó magatartása mellett!
human
@verőce21: Ja. Ezeket a képsorokat látva nem is értem miért menekül bárki is az iszlám állam elől.
verőce21
@human: (10:42) De ha itt már biztonságban vannak, mi indokolja a befogadók elleni merényleteket? Milyen érdekes, hogy az Iszlám Állam alvó sejtejei, hogy megélénkültek egyszeriben a beözönlők nyomására.
Fradigege
Bátrak ezek az "iszlám harcosok". Nőket, gyerekeket fejbe lőni nagy kihívás. Néhány koncentrációs tábor tervét le kellene venni a polcokról és leporolni őket. Ott lehetne velük játszani. -Átmosták az agyadat Musztafa? No, gyere csak ide. -Imámkám! Nem szabad ilyen súlyos dolgokkal mérgezni Alikáék agyát, hisz még fiatalok. Gyertek fiúk, kapjátok ki Mohamed bácsi belső szerveit. Eladjuk Kínának, jól fizetnek érte.
Én nem bohóckodnék, hogy ne általánosítsunk. Befogadod a menekültet, azok 2. vagy 3. generációs leszármazottaik ezt csinálják. Ezek tények.
human
@verőce21: Értem, hogy össze akarod mosni a menekülteket a terroristákkal. Csak ha igazad lenne, akkor 600 ezer terrorista robbantott volna most szerte Európában. Ha figyeled az eseményeket, akkor tudhatnád hogy az iszlám állam folyamatosan terjeszkedik és mostanra annyira megerősödött anyagilag és szervezetileg, hogy képes volt ilyen akciókra. A támadások egyben válaszcsapások a szövetségesek iszlám állam elleni lépéseire. A koncerten is azt kiabálták, hogy ez válasz a szíriai támadásokra.
Két út van. A teljes határzár és senki sem jöhet be, vagy alapos ellenőrzés mellett a menekültek befogadása. Orbán senkit nem akar beengedni. Kérdés, hogy ez a helyes út-e, vagy pont ezzel erősítjük az iszlám állam propagandáját.
lópicigáspár
Micsoda hőstett békésen kávézó fegyvertelenek lelövöldözni! Az állat sem csinál ilyet!
verőce21
@human: (11:14) Döntsd el magad(a két utat), ha megtudtad, tedd közzé itt.
Strong
@lópicigáspár: ugyanez jutott eszembe...hogyhát ők hősöknek tartják magukat, akik képesek a hitükért meghalni, meg ilyesmi...
de ebbe mi a hősiesség?
Január
@Strong: Őket erre szocializálták, a túlvilágon pedig várják a hurik a "hősöket". Lehet még a "hőssé" válásban némi "noszogatás" is a vezetőik részéről.
human
@Strong: Ezt én sem értem. Autóval odaszáguldanak fegyvertelenek közé és lövöldözni kezdenek. Rohadt nagy bátorság kell hozzá. Agyukra ment a videojáték.
human
@Január: @Strong: Láttam egy videót amin interjút készítettek pár IÁ ellen harcoló nővel. Egy speciális szinte csak nőkből álló alakulat tagja. Legalább 10 ezren harcolnak. Félnek tőlük a terroristák, mert akit nő öl meg annak ugrott a paradicsom. Azt azért érdemes megjegyezni, hogy ők kommunisták.
Január
@human: Akkor félhetnek a nőktől. :))) Ez új, ezt nem tudtam, hogy ugrik a paradicsom. Akkor már inkább önként lesznek "hősök" ...
varirmag
Szörnyű ! A franciák befogadták őket , és így hálálták meg.
Nem lehet tudni ki a menekült és ki a terrorista közülük.
Desischado
Ez aztán a nagy hősisesség. Fegyvertelen emberekre lövöldözni. Erre büszke ez a gyilkos banda?!
human
@varirmag: Érdemes a szakértői beszélgetéseket is figyelni, nem csak a különböző pártok embereinek megnyilvánulásait.
Az eddigi adatok szerint nem a bevándorlók követtek el terrorista cselekményeket. Az elkövetők a társadalomból kizárva érzik magukat és erre a kirekesztettség érzésre alapoz az IÁ propaganda. Szeretetet és megbecsülést ígérnek nekik. Az IÁ az ilyenekre "vadászik" és térítgetni kezdi őket.
Vosztok
ELKÉPESZTŐ!

Ma még csak 475 olyan hír jelent meg a hírportálokon, amelyik címében az ELKÉPESZTŐ jelző volt.
qxy
Nem tudom ki a terrorista.Szerintem, az a Francia repülős is aki bombázza őket . mert az is terror nem?Na meg ők szóltak hogy ha ti jöttök a mi hazánkba gyilkolászni akkor mi is megyünk hozzátok. de ugye, itt nem az a terrorista aki elkezdte, hanem az aki meg akarja torólni amit lehet pont az ő családja is egy békés faluba éltek.csak jöttek a Franciák és ki írtották a falut Ja, csak erről nem beszélünk? Ez olyan mint a hódító . le mészárol egy egész országot, nemzetet kultúrát és az nem gyilkos ám, hanem " HÓDÍTÓ" Fura ez a világ.Szerintem, ha nem lepték volna el ezeknek az országát minden haszon szerzés céljából a " menő országok államok, akkor egynek sem jutott volna az az eszébe hogy,.-" Te én úgy unatkozok. Nem megyünk el valamelyik országba csak úgy robbantgatni???Csak úgy heccből. Maradtak volna szerintem nyugodtan otthon és szép lassan ki nyírták volna egymást . nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.