A szocialisták kormányzásuk alatt csökkentették a fizetéseket, utcára tettek több tízezer közszolgálati dolgozót és már megint adóemelést akarnak – reagált a Fidesz-frakció a szocialista Kunhalmi Ágnes szombati nyilatkozatára.

Az MSZP budapesti elnöke sajtótájékoztatón jelentette be, hogy aláírásgyűjtésbe kezdenek, amivel a bérek emelésére akarják rábírni a kormányt.

A Fidesz ezt az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy kommentálta, hogy a családi adórendszer megszüntetése azt jelentené: munkavállalók millióinak törölnék el Európa egyik legalacsonyabb személyijövedelemadó-kulcsát és családi adókedvezményét.

A polgári kormányzás óta a minden munkavállalót érintő adócsökkentéseken túl, az ország saját erejéből minden évben nőtt a minimálbér és béremelési programok indultak a pedagógusoknak, a rendőröknek, a katonáknak, az egészségügyi, a szociális, a gyermekvédelmi, és a felsőoktatási dolgozóknak. Jövőre tovább folytatódnak a béremelések, tovább csökken az szja és nő a kétgyermekesek családi adókedvezménye – írták.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Ezek a fideszesek tényleg ilyen hülyék, vagy csak tettetik magukat?
Toby
@mariaberta: Szót kaptak az Elit Debilképző végzős hallgatói !

Ja és a cocik idejében nem volt 50 államtitkár, 100 darab helyettessel, nem volt családi "saját lábon állás" nem volt 80 féle adóztatási trükk...stb.

Annak vajon mi az oka, hogy ,már 5. éve mást se hallani, minthogy piszkosul ,készülnek az életpálya modelek.

A béremelésekre valójában csak ott került sor, ahonnét - tömegbázisa révén - támadástól tarthat a rezsim.

A többire meg nem is érdemes reagálni, úgy látszik, maradt a szombathelyi kokós fideasznyik anyagából még elég !
mariaberta
@Toby: Igazad van, szívemből szóltál, azaz írtál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.