Mostantól pénzt kérnek azért, ha valaki Diákolimpiát szervez. Több sportszövetség úgy döntött, hogy akkor inkább nem rendez Diákolimpiát. Van egy Diákolimpia elnevezésű versenysorozat. Pontosabban Diákolimpia®, hogy ez miért fontos, arra mindjárt rátérünk. Ez, mint a neve is mutatja, diákoknak szervezett sportverseny. Célja egyebek között a sport népszerűsítése, tehetségek megtalálása, gondozása, illetve "A diákok aktív testmozgásra ösztönzése, az egészségfejlesztő testmozgás és az egészséges életmód népszerűsítése. " Szép célok. A fő szervező a Magyar Diáksport Szövetség. Ez egy civil szervezet, de komoly állami hátszéllel. A szervezet célja, hogy támogassák a tanulók sportolási kedvét, egészségük fejlesztését, és biztosítsák a Diákolimpia® rendezvényeinek lebonyolítását magas színvonalon. Most viszont olyat húztak, ami miatt több sportszövetség sem fogja megtartani a maga sportágában a Diákolimpiát. Illetve Diákolimpia®-t. Az MDSZ nemrég megküldte a különböző...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tehát 350 ezret fizet egy diákolimpiát szervező a versenyért az MDSZ-nek, miközben az MDSZ 230 milliót kap az államtól, hogy diákolimpiai versenyeket támogasson. A fideszes lenyúlás már minden sportra ráült szépen.
hetöndöe
A puszta létért való adózást vajh mikor fogják bevezetni?
Aki megszületett,adózzon érte!
Ezek a szarháziak azt hiszik,ők hozták létre a világegyetemet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.