Folyamatosak az elbocsátások a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnál (MTVA). Csak hétfőn a Híradó.hu három szerkesztőjének szóltak, hogy másnap már nem kell dolgozniuk – értesült az MNO.

Azok, akik maradtak sem járnak sokkal jobban, ugyanis csökkentették a fizetésüket. Például vannak olyanok, akik bruttó 700 ezer forint helyett a jövőben már csak bruttó 280 ezer forint vihetnek haza. Név nélkül többen azt nyilatkozták, hogy az elbocsátott szakemberek munkájával nem voltak minőségi problémák.

Az MNO úgy tudja egy másik állami médiában dolgozó forrásától, hogy az MTI-től is küldtek el embereket.

A Népszabadság november 24-én számolt be arról, hogy csoportos, 129 embert érintő létszámleépítést jelentettek be az MTVA-nál.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"az elbocsátott szakemberek munkájával nem voltak minőségi problémák", azaz jól nyaltak a hatalomnak. Akkor mégis, mi volt a bűnük?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Desischado: Ez az MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap) nem egy csatorna, hanem az összes közszolgálati média, tv csatornák, rádióadók. De igazad van, mind mocskos.
verum
Az emberek beletörődtek, hogy lehet indok nélküli kirúgás. Lám, a kisember hiába jó alattvaló, nem számít. Most majd megtanulják, hogy nem elég kormánypártinak lenni, "valaki" hevernek is lenni kell mögötte, különben úgy járnak, mint az átlagember, aki nem kormánypárti.
Ilyen ez a "szelavi"! ;-)
wagabund
néhány maradónak csökkentik a fizetését...brtto 700ezerről 280ezerre... és marad..valamiért nem tud megsértődni..lehet, hogy még az is sok?

a felmondott alatatóorvosok némelyike 980ezret keresett havonta (esti híradó). a kórházban, legálisan..mégis elmegy..na, ő megsértődött, mert teheti...van mire...
human
Ennél lakájabb médiát is ki tud építeni a fidesz? Bele sem merek gondolni mi jön ezek után.
nezelodo
Így legalább elgondolkoznak a kritika nélkül nyomatott tömjénfüst szagú műsoraikon, meg a Magyarország jobban teljesít valódi jelentésén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.