Egykori uniós politikus járt Szegeden. Olle Schmidt, a svéd Liberálisok tagja ostorozta hazája kormányának lépéseit, szerinte ezekkel a radikális jobboldaliak kezére játszanak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Papuska1
A svédek a nagy öntudattól egészen odáig jutottak, hogy előbb nem tudták elszállásolni a migránsokat, azután megérkeztek azok a csoportok, akik itt sem engedték magukat regisztrálni, és ott is ezres nagyságrendben bolyongnak emberek, itt-ott betörnek, rabolnak, erőszakoskodnak, azután másutt tűnnek fel és hasonlóan viselkednek. Biztos erre vágytak az itteni migráns pártiak is!
1magyar
@Papuska1: Az itteni migránspártiak azt hiszik, hogy velük nem történhet meg, hogy egy koncerten az ő gyerekeiket robbanthatják esetleg fel. Vagy őket kihagyják az erőszakból vagy a rablásból stb...
Mert még nem elég nekik ami itthon van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.