Látványos politikai akciók helyett nagyítóval vizsgálják az uniós beruházásokat, és ahol lehet, büntetnek. Ami százmilliárdokba kerülne. Nem lesznek látványos politikai nyilatkozatok, jogsértéseket vizsgáló bizottságok, új „Tavares-jelentések”, ehelyett más módon megy neki az Európai Bizottság Orbán Viktornak, ha szükségesnek tartja – több forrásunk is erről beszélt a VS.hu-nak Brüsszelben. A tét több száz milliárdos is lehet, ráadásul a választások előtti évben kellene meghúzni a nadrágszíjat.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Az ilyent nem büntetésből, hanem hivatalból kellene csinálni!
Sajnos szükség van rá, mert belső ellenőrzés nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@panellproli: Az Únió nem tudja megbuktatni a gazembert, csak mi. Jöhet bármilyen szankció, az nem takarítja el a tolvaj bandát. Gondolom, az únióban is el voltak képedve, amikor 4 évnyi gyalázatos kormányzás után újra megválasztották őket.
Toby
@nemkati: Ez jött a linkre: "404-es hiba. Ezen az oldalon nincs tartalom."
Toby
@nemkati: Esetemben - nem az én megállapításom - fejben van a bicepsz, melyet az indulat tuningol !
vadnarancs
@Eriksson: Miért? Orbánnak volt felhatalmazása az ország lezüllesztésére és szétlopására? Az EU kivárt, majd mikor látta, hogy Orbán az Úniót akarja szétverni, akkor lépett és lépni fog. Ugye nem gondolod, hogy a megalomán vezérünk beteg elméjét fogja követni a "fejlett nyugat"? Gátlástalanul nyal balra és jobbra, akitől éppen hasznot lát és remél. Közben a megalománia és a hatalomvágy lett úrrá rajta, előbb az ország, később a régió, majd EU, jelenleg a világ megváltójának hiszi magát. Ezt próbálja belétek tömni minden egyes agymosó felületen. Hálistennek egyre több embernek nyílik ki a szeme, más lassan bohócnak nézi a fanatikusabbja is. Jól látja. Ez egy elmebeteg bohóc!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.