Látványos politikai akciók helyett nagyítóval vizsgálják az uniós beruházásokat, és ahol lehet, büntetnek. Ami százmilliárdokba kerülne. Nem lesznek látványos politikai nyilatkozatok, jogsértéseket vizsgáló bizottságok, új „Tavares-jelentések”, ehelyett más módon megy neki az Európai Bizottság Orbán Viktornak, ha szükségesnek tartja – több forrásunk is erről beszélt a VS.hu-nak Brüsszelben. A tét több száz milliárdos is lehet, ráadásul a választások előtti évben kellene meghúzni a nadrágszíjat.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Az ilyent nem büntetésből, hanem hivatalból kellene csinálni!
Sajnos szükség van rá, mert belső ellenőrzés nincs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Az ilyent nem büntetésből, hanem hivatalból kellene csinálni!
Sajnos szükség van rá, mert belső ellenőrzés nincs.
Eriksson
Mindegy, hogy mit, csak valamit. Hogy mondta egyik kedves kommentelőnk? Alig várják, hogy Orbán valamit elvétsen, rögtön ráugranak.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy rosszindulattal akarják legyőzni, ami hamar vissza fog ütni. Még azokban is együttérzést kelthet iránta, akik eddig nem kedvelték.
vadnarancs
@Eriksson: Te elhiszed azt, amit leírtál? Alig várják kezdetű mondatodra gondolok... Folyamatosan gátlástalanul hazudik és lop, nem kell várni egy másodpercet sem!
perfekt
Még mielőtt,valamelyik debil, nagytudású, széleslátókörü vigadni kezdene,csak szólok--hogy a büntetéseket, baromarcú brüsszeli akrobaták,rajtunk bérből,és fizetésből élőkön,nyugdíjasokon,hajtatjátok,.be.!!
Eriksson
@vadnarancs: Az alig várják... kezdetű mondatot más írta, (libelle) én csak utaltam rá.
Egyébként az egyikőtöknek se jut eszébe, hogy ez így, ebben a formában egy összeesküvés Magyarország kormánya ellen? S az se jut senkinek eszébe, hogy erre még az uniónak sincs felhatalmazása?
Eriksson
@Horizont: Igazságod vagyon, de ez akkor sem járható demokratikus út, amit Brüsszel tervez.
kukac50
Ha fél évre felfüggesztenék az uniós források utalását Orbán rögtön bukna.
dömdödöm
Nem basztatják az orbán kormányt mert betart minden nemzetközi jogszabályt ,
megvédte európa külső határát ( rátolta a horvátokra és a szlovénekre meg az osztrákokra a mingráns problémát ) miközben előtte ellenőrizetlenül beengedett 500 000 közelkeleti és afrikai szélhámos garázda hazug csőcselék bevándorlót az Eu ba. Gratulálunk hozzá !
egyvandor
Perfekt! Miért nem lepődőm meg azon, hogy téged az nem zavar, hogy nertársaid fékeveszetten lopnak.
Eriksson
@Horizont: Semmiképpen sem lehet demokratikus beleszólni egy ország belügyeibe, akármilyen szervezet is formálna rá jogot. De nem vitatkozom. Te másként gondolod, szíved joga.
joopapa
@Eriksson: Tudod mi a rossz indulat? Elvenni több millió ember manyup pénzét! A elvenni arégi trafikosok trafikját, és oda adni csókosoknak! A futball pályákat építtetni felújíttatni állami pénzen, miközben az oktatás, egészségügy romokban! Elvenni a földet a legelőt a földművesektől és állattartóktól, és oda adni a haveroknak! Elvenni a rokkantaktól a járadékot és kiküldeni a munkaerő piacra, mikor az egészségeseknek sincs munka! Stb, stb! Ja és mindenért az EU-t és az ellenzéket hibáztatni!
bakegya
Csakkk a tökit -azt lehet,mert a lopott holmit a strómanjainál és a pereputtynál már elrejtette!
nemkati
@dömdödöm: Kihagytad a terroristákat!
dömdödöm
@nemkati: Ki sem merem írni NBH szűri ?
nemkati
@Eriksson: El vagyol te tévedve, vagy nem érted az írást. Az EU azt fogja ezután figyelni, amit eddig nem, hogy betartja-e a tagállam az előírásokat, szabályokat. És nem csak Magyarországon, hanem a többi tagállamban is, ha elolvastad, "Jurova már tavasszal kijelentette, hogy nem csak a magyar kormányt, hanem egy sor más tagállam intézkedéseit is figyelemmel kíséri". A magyar kormány pedig eddig is alaposan kijátszotta, vagy nagy ívben letojta a szabályokat. Az EU-nak már rég lett volna joga büntetőeljárásokat kezdeményezni, csak nem jöttek rá, hogyan. Most rájöttek, hogy nem elég jelentésekben meg ejnyebejnyézésekben kifejezni a rosszallásukat a demokrácia és a jogállamiság lábbal tiprásáért, az úniós pénzek korrupciós elosztásáért és felhasználásáért.

Sajnos igen, a büntetést a barom kormány velünk, kisemberekkel fogja megfizettetni. Ha emiatt buknak 2018-ban, a büntetés meg a következő kormányra szakad. Ilyen az általad védett rohadt szemét banda: amíg hatalmon vagyunk, romboljunk, lopjunk, raboljunk, ami nálunk van, az már a mienk, minden más le van sz@rva! Hát ezeket véded? Te is ilyen vagy?
Butautáló
@Horizont: Vannak páran akik szerint igen, de én csíplek! :))
nemkati
@dömdödöm: Szűri? Minek szűri? És most, hogy én leírtam, én nagyon ki fogok kapni?
Eriksson
@Horizont: @nemkati: Nem akarok veletek vitatkozni, mert semmi értelme. Nem védem a kormányt, mert miért tenném. Csak azt tettem szóvá, hogy elég lábszagú ez az erőlködés, hogy mostantól aztán a körmére néznek Orbánnak. Eddig miért nem tették?
dömdödöm
@nemkati: Remélhetőleg nem fogsz kikiapni ,de egyet meg kell jegyezni .
Köztudott hogy ezek nagyon másképp gondolkodnak mint mi és ez nekünk nem jó hír . :-(
nemkati
@Eriksson: Megírtam, miért nem, megírták a cikkben is. Laza volt az ellenőrzés. A lábszag miatt ellenőriz a zokniadat, valószínűbb hogy az a ludas. :)
nemkati
@dömdödöm: Azt hiszem, szőkének tűnök, pedig nem vagyok az. Arra céloztál, hogy a neten terroristákra való utalást szűri az NBH, vagy arra, hogy a terroristákat szűri? Merthogy hogyan szűri a terroristákat, arra jó példa, hogy ezek itt Magyarországon randiztak, és nem virtuálisan. :)
Január
Azért az Eu. is le van maradva rendesen, mert a szabályozásuk lehetővé tette egy sor országnak a "kiskapun való közlekedést". A gond az, hogy majd az állampolgárok fogják megfizetni az Eu-nak azt a mulasztását, hogy "elfelejtették" ellenőrizni a pénzfelhasználásokat. Igy hogy is beszélhetünk a kormányok törvénytelen működéséről, ha az Eu. a "lovak közé dobta a gyeplőt"?
Miért nem szabályoztak le mindent rendesen, és zárták be a kiskapukat?
Eriksson
@nemkati: A laza ellenőrzésért én vagyok a hibás?
A következő mondatod a legnagyobb butaság amit leírhattál. Felnőttebbnek gondoltalak.
dömdödöm
@nemkati: nem vagy sem szőke sem buta . A tenorista mint szavat szűri az mnb és listázza nekik ki beszélt hol és mikor és miért Pavarottiról . :-) Érted ?
nemkati
@Eriksson: Nem te vagy a hibás, nyilván az únió ellenőrző szervei. Ezt a kormányt viszont nem menti fel a csalásai, gaztettei alól, hogy laza volt az ellenőrzés.
A lábszagról meg azért írtam, amit, mert ez "a legnagyobb butaság amit leírhattál. Felnőttebbnek gondoltalak."
Eriksson
@nemkati: Köszönöm a beszélgetést. :)
nemkati
@dömdödöm: Ne zavarj össze! Arra céloztál, hogy a "tenorista" szót szűri, vagy hogy a tenoristákat? Mint voltam szíves közölni: programozó (szoftverfejlesztő) vagyok. Csak a 100%-ig pontos megfogalmazásokból értek!
Toby
"...ráadásul a választások előtti évben kellene meghúzni a nadrágszíjat."

Ez a lényeg ! Előbb is megléphették volna, aztán a genyó Grácban boldogítaná a szakorvosait !
nemkati
@dömdödöm: Egyébként teszek rá, hogy engem vagy az írásaimat figyeli-e valaki. Akinek hatalma, tehetsége és oka van, hogy az IP címem alapján beazonosítson és bármit tegyen ellenem, azt nem tudom kivédeni. De bármilyen fenyegetés kevés ahhoz, hogy befogjam a számat, amikor el akarom mondani a véleményem. Nagyon remélem, ezzel mások is így vannak!
dömdödöm
@nemkati: Mint szót ! Mint tenorista ,Pl : egy energiaital fajta , amit a fiatalok szeretnek is ,is . :-)
nemkati
@Eriksson: Egyáltalán nem viccnek szántam. Főleg, hogy érdemben nem tudtál válaszolni arra, amit írtam.
dömdödöm
@nemkati: Egyetértek ,de nemzetbiztonsági vészhelyzet van ezért nem árt az óvatosság .
Toby
@nemkati: Bennem bízhatsz ebben a tárgyban, amennyiben politikai nézeteim végett inzultus ér, gyorsabban kötök meg, mint a szuperbeton ! Roppant aljas és gyilkos ösztön kerekedik felül bennem. Okom is van rá, amint azt már korábban, néhány alkalommal kifejtettem a Nagyérdemű előtt e szent fórumon (is).
nemkati
@dömdödöm: Ja? Akkor óvatosan írom le: a TEK annyira figyelte, hogy ne jöjjenek be az országba terroristák, hogy azok az orruk előtt találkozgattak. De jóvanna, kapjon a TEK milliárdokat épületkorszerűsítésre meg egyebekre, mert legalább 0rbán mikiegeret jól megvédték eddig, mert az még mindig jó egészségben hazudozhat az emberek szemébe.
panellproli
A szankcióknak mi isszuk meg a levét, ezek a disznók meg dagonyáznak a milliárdjaikban. Miért nem likvidálják már az egész bagázst?. Nehogy már a mai lehetőségek mellett ez nem lenne kivitelezhető. Ma már a farok csóválja a kutyát. az Unió már végre valami hathatós eszközt is bevethetne,mert ez a sátán még Merkelt is megbuktatja.

su-zstÍ,
nemkati
@Toby: Emléxem, mikor utaltál erre, remélem a karizmád (menshealth.hu/wp-content/uploads/bicepsz2-1024x911.png) is elég ütős ehhez. :DD
nemkati
@panellproli: Az Únió nem tudja megbuktatni a gazembert, csak mi. Jöhet bármilyen szankció, az nem takarítja el a tolvaj bandát. Gondolom, az únióban is el voltak képedve, amikor 4 évnyi gyalázatos kormányzás után újra megválasztották őket.
Toby
@nemkati: Ez jött a linkre: "404-es hiba. Ezen az oldalon nincs tartalom."
Toby
@nemkati: Esetemben - nem az én megállapításom - fejben van a bicepsz, melyet az indulat tuningol !
vadnarancs
@Eriksson: Miért? Orbánnak volt felhatalmazása az ország lezüllesztésére és szétlopására? Az EU kivárt, majd mikor látta, hogy Orbán az Úniót akarja szétverni, akkor lépett és lépni fog. Ugye nem gondolod, hogy a megalomán vezérünk beteg elméjét fogja követni a "fejlett nyugat"? Gátlástalanul nyal balra és jobbra, akitől éppen hasznot lát és remél. Közben a megalománia és a hatalomvágy lett úrrá rajta, előbb az ország, később a régió, majd EU, jelenleg a világ megváltójának hiszi magát. Ezt próbálja belétek tömni minden egyes agymosó felületen. Hálistennek egyre több embernek nyílik ki a szeme, más lassan bohócnak nézi a fanatikusabbja is. Jól látja. Ez egy elmebeteg bohóc!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.