November végén tört ki a „kamionos vs migráns botrány”, amikor egy magyar sofőr türelmét elveszítve ráhúzta a kormányt Calais-nál az úttesten gyalogoló migránsokra. A kamionos, aki véleménye szerint csak "kikerülési manővert hajtott végre", felvételt készített az esetről, amit a legnagyobb videomegosztó portálon tett közzé. Az eset után úgy tűnt, munkavállalója nem fogja elbocsájtani, de most mégis fordulat történt: kirúgták a magyar kamionost.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Orulok, hogy mar kapott munkat is, de a helyzete nem volt irigylesre melto... Valoban, offenziv volt, de nagyon, ha viszont nem az, akkor meg ellepik a kamionjat a menekultek, mint a kopolegyek... A masik: a kozuton pedig ne koszaljon senki se, mert esetleg kivasalhatjak oket... Hidat fogtam, amikor meglattam a kepeket augusztus vegen, ahogy az M1-en kolbaszoltak tomott sorokban az AUTOPALYAN... Na, ez viszont a kozuti rendeszet teljes csodje es szegyene volt, hogy ezt nem tudtak lerendezni, es a calais-i behajozasra varo kamionokra sem tudnak elegge vigyazni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Osztrák tulajdonban lévő cég? Na de a kerítést miért építik? Osztrák vezetők is ennyire szeretik az idegent?
nemjoezigy
Ez -sajnos- várható volt.
Se az eu se a helyi rendfenntartók, se a fuvarozó cégtulajdonosok nem teszik meg a tőlük elvárhatóakat a sofőrök érdekében.
(a cégeknek minimum disznóhúsokat kellett volna a kamionokra festeni, hogy azt szállítanak:-)
karma1
@1magyar: Valami kocos tarsasag lehetett, mert a donokseg meg Szlovakiaban volt...
1magyar
@karma1: Valamiért lehet, hogy nem örültek a nyilvánosságnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.