Elképzelni sem tudom, mennyire kell unatkozni ahhoz, hogy államtitkárként és országgyűlési képviselőként hivatalos levelet írjon valaki egy ételízesítőket gyártó cég vezetőjének, hogy védelmébe vegyen egy tésztás trutymót, amit elneveztek hungarikumnak. Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselő levelében azt írta, hogy több lakossági észrevétel érkezett hozzá. A nagybetűvel leírt "Bajai halászlé" védelmében érkezett panaszosok nem igazán kedvelik arrafelé, ha reklámozgatjuk a halászlékockánkat és csak úgy dobálózunk a bajai halászlével, hiszen az egy hungarikum. Zsigó szerint a bajai identitás része. Hogy lehet egy város identitásának része egy lötty, ami halból és tésztából készül? Azon kívül, hogy szoktak gasztronómiai rendezvényt szervezni köré, még nem válik szentséggé egy étel. Attól, hogy "hungarikumnak" minősítették, miért ne készíthetné el bárki, bármilyen formában? Levédetett receptről beszélünk talán? "Addig is kérem, hogy a fent említett reklámfilm...

Forrás: stop.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egy ,,cukrász,, már csak ért a halászléhez)))))))))Bár lehet hogy majd a Csillagban habot vernek a tojásaiból))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Mi jöhet még? Beszól majd a mosóporreklámnak is, hogy az nem is úgy van? Ezt a dedó szintet.
papa.49
Mint fütyiszes mameluk ő mindenhez ért, mert egyet nem ért hogy miért van olyan kurva sötét a kalaptartójában belül, és olyan kurva nagy üresség, de hát ez a fütyiszes lét alapfeltétele)))))))
Toby
Ez egy idióta, parazita potyás mocsok, "amely" eltanulta a gecitől és a kdnp-s eltartottaktól, hogy amibe csak lehet, bele kell pofázni, nehogy nyugta legyen a "keményen dolgozó kisembeeknek" és azoknak a cégeknek, melyek bevált receptek szerint kszítik termékeiket !

Több ismerősöm is halászlékockát is tesz a tóparton, friss halakból klszült halászléjébe, de tésztát nem !
Még a pörköltszaft kocka gyártójának kéne írni, hogy ne reklámozza termékét, a sok hús fogyasztása sem egészséges !
kakaósbögre
én csak a Zsigóra vagyok allergiásabb a folyami halnál.ergo,pont leszarom.jó,a Zsigót jobban.
cs.n.
"Zsigó-féle bajai halászlé recept hagyma nélkül
Azért ennyire beégetni magát csak Zsigó tudja…
Szegény nem tudja a bajai halászlé 5 összetevőjét sem megjegyezni."
zsigofigyelo.tumblr.com/post/81670167118/zsig%C3%B3-f%C3%A9le-bajai-hal%C3%A1szl%C3%A9-recept-hagyma-n%C3%A9lk%C3%BCl
cs.n.
Egyébként Zsigó a hungarikumügyi minisztérium államtitkára, ott mindig unatkoznak ennyire. A főnöke, Fazekas fő-hungarikumista talán még meg is dicsérte ezért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.