Jaj annak az országnak, amelyet tartósan uralhat a söpredék! A Fidesz mostani kongresszusához foghatóan gyűlöletes, ocsmány összeröffenést hatalmon lévő párt (vagy “párt”) talán a hatvanas évek közepe óta nem produkált ebben az országban. Ó, azok a vastapsok!

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Én végig néztem,és nem sokat lapozok-vicsorgó bértollnokok idióta véleményeik után.Az élet kézzelfoghatóan,objektív tükröt tart elém,ami segíti navigációmat utamon.Ennek a kongresszusnak,kézzel foghatóan konkrétuma egy volt. Csalókat,zsiványokat Orbán,"egy vérből valóknak nevezte"önmagával.Én viszont,elhatárolódom Bubó dr Schmidt Páltól, a milliárdos pénzcsalás gyanújával fickándozó-Farkas Flóriántól és mindazoktól-kiket felsorolása alatt felmentett,minden bűneiktől,legalizálván azt.Ennek üzenet értékét ,nem kell magyaráznom.És nem is vagyok pártkatonáj egy pártnak sem.Mást semmit nem jegyeztem fel pozitívat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Tisztelt Szerkesztőség, szeretném tudni miért nem tudom olvasni a cikkeket, miért nem tudok email küldeni önöknek, miért a legfontosabb itthoni híreket nem tudom megnyitni. A portálon található más újságok híreit megbírom nyitni, csak a Propis híreket nem.
A hírek helyett bámulhatom ezt a feliratot ,,502 Bad Gateway,, köszönöm de kezd elegem lenni belőle!!!
papa 49.
Sziszifusz
@papa.49: 07:46
Ne aggódj. A múlt hét végén két napig nálam is ugyan ez volt. Két nap után minden helyre állt.
Az informatikus vejem szerver problémára gyanakodott.
eugen4402
@papa.49: Nem jött be? Lépj ki, utána újra beléphetsz a propitól kapott új jelszóval. 3 napig nyűglődtem, mire rájöttem erre trükkre.
eszegfu
Tényleg helyeslitek, ami ebben az országban történik, ugy a gazdaság, mint az oktatás, a sport, vagy az egészségügy területén?! 1-2 hsz a kormánypárti szimpatizánsaktól talán "felvilágosithatna" valamilyen ütős érvvel!!!
perfekt
Én végig néztem,és nem sokat lapozok-vicsorgó bértollnokok idióta véleményeik után.Az élet kézzelfoghatóan,objektív tükröt tart elém,ami segíti navigációmat utamon.Ennek a kongresszusnak,kézzel foghatóan konkrétuma egy volt. Csalókat,zsiványokat Orbán,"egy vérből valóknak nevezte"önmagával.Én viszont,elhatárolódom Bubó dr Schmidt Páltól, a milliárdos pénzcsalás gyanújával fickándozó-Farkas Flóriántól és mindazoktól-kiket felsorolása alatt felmentett,minden bűneiktől,legalizálván azt.Ennek üzenet értékét ,nem kell magyaráznom.És nem is vagyok pártkatonáj egy pártnak sem.Mást semmit nem jegyeztem fel pozitívat.
Sziszifusz
Szerintem O. Viktor Magyarország Cipollája ( Thomas mann: Márió és a varázsló).
Hallgatóságát megbűvöli, akaratától megfosztja, olyan tettekre készteti melyek ellentétesek érdekeivel.
Hiszem, hogy eljön az idő amikor feleszmél a magyar és fent említett novellához hasonlóan fejezi be ezt a történetet. Véget vet ennek a rémálomnak, és eltávolítja ezt a tehetséges ámde gonosz, szemfényvesztő mágust.
Toby
@papa.49: Próbáld meg, hogy belépsz egy másik oldalba, azután onnét egy harmadikba, majd erről a propiba. Én a Toron keresztül látogatom az oldalakat - "az ellenség keze betette lábát " - nem vagyok pc. zsonglőr, de párszor már bejött ez a tekervény.
Egy időben először mindig a fészbukos propi oldal jött be, de mert nem vagyok a fészbukon, onnét nem tudtam belépni,
eszegfu
@perfekt: 8:17 Sajnos ez az egyetlen "pozitivum" is csupán egy negativ dolog elismerése...:( Le a kalappal előtted, ha végig tudtad hallgatni, vagy nézni!!
perfekt
@eszegfu: szép napot.Nézd,ismerni kell a környező világból érkezett híreket,érkezzen bárkitől is,hogy legyen viszonyítási alapom-azzal amit élek-amiben élek.Katona,voltam elolvastam-a bibliát-és Marx-tól a Tőkét!Nehéz két "mű" de néhány dolog,megmaradt bennem-amik-ma is segítenek.Talán ezért is értem--illetve nem értem-Orbánt.Remélem érted.A negatív dolgokat,nem tudom pozitívként elismerni-azt rosszul fogalmaztam!A mondat Így szól helyesen--mást-ami pozitív lett volna beszédében,nem fedeztem fel.Üdv
varrólány
@eszegfu: 08:38 Nekem olyan memóriám van ha olvasok vagy hallok politikát pár perc múlva elfelejtem , biztos ez olyan pszichés védekezési rendszer!:-))
Ami törvények ránk vonatkoznak azt úgyis megérezzük !
magyarbakancs
@eszegfu: "felvilágosithatna" valamilyen ütős érvvel!!!"
Nm tudtad csak a Fidesz.
A pufin lekvár legyőz minden akadályon átsegít.
www.youtube.com/watch?v=sKvRIhommeE
eszegfu
@perfekt: 9:15 Igazad van és értem a mondanivalódat. Én inkább "balosnak" vallom magam, de én is megnézem többször is a Jobbik honlapját is, mert kiváncsi vagyok és próbálok rájönni miért is olyanok, amilyenek. Ha nagyon leegyszerüsitem, akkor bizony ismernem kell az "ellenfeleket" is ahhoz, hogy normálisan lehessen beszélgetni, vitázni.
eszegfu
@varrólány: 9:16 Hát nem is tudom: melyikünknek a jobb?! :)))
nyanya001
@eugen4402: A propitól kaptál új jelszót ?
eszegfu
@magyarbakancs: 9:33 De jó, hogy eszedbe jutott!!! Először csak néztem: micsoda? Pufin lekvár?! Ez tényleg "ütős" érv?! De a linket nézve már emlékeztem! Csak nem arra utaltál, hogy a fideszesek több üveg ilyent megehettek?! Nem lehetsz ilyen "rosszindulatu"... hiszen ők alapból ilyenek... lekvár nélkül!:))
papa.49
@eugen4402: Már tegnap este végig zongoráztam az új belépést az új jelszóval, eredmény nulla, semmi nem változott...Próbáltam írni a Propinak eredmény semmi, ezért írtam ide, de már kezd idegesíteni a dolog...
papa.49
@Toby: Ezt még megpróbálom, habár a Joda is megmondta ,,tedd vagy ne tedd de ne próbáld,, ))))))))
eugen4402
@nyanya001: Igen. Az "elfelejtett jelszó"-ra rákattintva kaptam e-mailben új jelszót, és azzal gond nélkül beléptem.
papa.49
@Sziszifusz: Szerintem is nem nálam van a gubanc, mert az összes többi portálon normálisan, gyorsan, rendben működik a gép, csak itt a Propin csinálja ezt, de itt se lassult le, csak mintha blokkolva lenne az adott cikkekhez a hozzáférésem... Kösz...
eugen4402
@papa.49: Tegnap azt írtam: "felejtsd el a jelszavad..." Bocs, ha nem egyértelműen fogalmaztam.
papa.49
@eugen4402: Pont azt tettem amit a nyanyának írtál, belépés, elfelejtett jelszó, jött emailben a új, avval beléptem az eredmény meg ugyanaz, mint eddig, olyan érzésem van mintha csak egyes cikkekhez blokkolná a hozzáférést...
papa.49
@eugen4402: Látod most pl. ehhez simán beenged, de pl. az alatta levőhöz már nem, ez nem az én gépem hibája, ez a szervertől kell hogy eredjen...
eszegfu
@papa.49: Nem akarok beledumálni... de nálam kb. 1 hétig ezzel az 502 hibakóddal nem tudtam megnyitni csak az Origo + az Index cikkeit... majd anélkül, hogy bármit is tudtam volna tenni 1x csak "meggyógyult".Az lehetetlen, hogy nem a Propeller szerverével, hanem inkább az internet szolgáltatók szerverével lehet a gond? Ugyanis, ha a propival lenne a gond, akkor senki sem tudná megnyitni a cikkeket... csak logikázok...
eugen4402
@papa.49: Teljes három napig pontosan ezt a barom hibaüzenetet hozta nekem is. Kipróbáltam egy csomó (amatőr) trükköt, míg végre ez a módszer nekem bejött. Sajnálom, ha nem tudtam segíteni, pedig már azt hittem, hogy...
:-(
papa.49
@eugen4402: Kösz a segítséget...Már én is takarítottam a gépen de nem volt eredménye...
eugen4402
@eszegfu: Én is kerestem valami logikus magyarázatot, hogy mi alapján "dönti el" a gép, hogy mit nyit meg, és mit tilt le, de csak addig jutottam, hogy azokra az oldalakra visszaenged, ahol már jártam a hiba előtt, de hogy az új híreket mi alapján szelektálja, azt nem tudtam kinyomozni.
papa.49
@eugen4402: Szintén ugyanerre jutottam én is, mintha egy ,,láthatatlan kéz,, szabályozná, hogy melyik cikkhez nem férhetsz hozzá, ugyanakkor ha pl. az ATV.hu , vagy az Indexen nyitom meg simán hozza a gép, azt amit a Propin nem enged...
eugen4402
@papa.49: Hajszál pontosan ezt csinálta az enyém is. Eredeti helyén minden cikket megmutatott, a Propin meg hibát jelzett. Azt sem értem, @eszegfu: gépén csak úgy magától megjavult... Ez valami szúrópróba-szerű cenzúra akar lenni, vagy mifene?
papa.49
@eugen4402: Vélhetően igen, pedig akkor ez azt jelenti, hogy bármennyire is sajnálom de a propi is beállt a csaholók közzé, ha most még ráadásul törlik is a hsz. met akkor biztos a dolog)))))))
karma1
@nyanya001: Ugyanezert a tipusu szunyokalasert Eszak Koreaban az agyu ele kotve vegeztek ki a politikust...

Te, fent a Varban a Toth Arpad setanyon olyan szep mozsaragyuk vannak... Es a Don Padre is oda akar koltozni,... Meg csak le se kene cipelni az agyukat a Parlamenthez,... (Foljon a celpont magatol ...:o)))
karma1
@papa.49: @eugen4402: @eszegfu: Nyugodtak lehettek benne, hogy a rendszer , Big Bra'ner (Brother) figyel , es megorokit, tarol a memoriajaban... Lehet, hogy a Propi nem tehet ellene semmit, hiszen nemet tulajdonos alatt muxik,...

Nekem ugyan kevesebbszer nem nyilik meg a program, de en valoszinuleg itteni szervereken keresztul kapom a hozzaferest,...
eszegfu
@eugen4402: Én itt a propin az Origo és az Index cikkeit tudtam megnyitni, meg azokat, melyekhez már irtam hsz-t, de a Top Hireket, vagy a Most beszédtémát, meg a Friss hireket már nem... sőt ha valaki belinket valamit, azt sem nyitotta meg. Kb. 1 hét után "visszaállt" minden, pedig semmit sem csináltam... mert ehhez "béna" vagyok... féltem, hogy nagyobb bajt csinálok...
dr. prédikátor
Ne idegeskedjetek !!! Csak a TEK dolgozik! Unatkoznak és minket figyuznak!!!
eugen4402
@eszegfu: Jó, jó, de akkor ne azt írja ki, hogy "rossz átjáró", hanem hivatkozzon Hamlet nagymonológjára, miszerint "sok dolgok vannak Horatio..."
Ha magától elmúlik, akkor csak türelemre van szükségünk, ami rózsát terem. (Egyebet nem - írta Karinthy).
Aki Én
Én három mondatot láttam, hallottam, és azt mondtam magamban, még azzal sem biztatom ezt az embert, hogy végighallgatom. Azt hinné bízom abban, hogy mond valami okosat, igazat. A beteg embert nem szabad félrevezetni, mert hátráltatjuk a gyógyulását, illetve annak esélyét. A három mondat után percekig csak ültem, és azon gondolkodtam, miért van az, hogy egy ilyen ember Magyarország miniszterelnöke, és ki ezért a felelős? Az idő múlásával csak jobban és jobban elhiszi amit mond. Engem komolyan elkeserített, még ma is a hatása alatt vagyok.
dr. prédikátor
@eugen4402: Én meg úgy tudom hogy a türelem rózsája meghozza s sikert!!!
eugen4402
@dr. prédikátor: Volt olyan is, de arra már csak halványan emlékszem.:-)
eszegfu
@eugen4402: 11:59 Ilyen kicsiségre ne adjál, hogy a pontos hibakódot fogja kiadni! Ez nem a "különleges tudakozó"!:))
eugen4402
@eszegfu: Csak halkan írom: az enyém most kifogástalanul működik. Klikkelni se kell, kitalálja a gondolatomat, és egy ezredmásodperc alatt tálalja a kívánt oldalt.
varrólány
@eszegfu: 09: 54 Én sem tudom melyikőnknek a jobb?! .-)) Én is megnézem a napi híreket , nehogy lemaradjak valami fontosról , de az élet zajlik nélkülem is és néha úgy érzem jobb ha nem is tudok mindenről !
eszegfu
@varrólány: 15:22 Nehogy azt gondold, hogy azt hiszem magamról: nélkülem megállna az élet! Sajnos, vagy nem, de állandóan beledumálok mindenbe... pedig az eszemmel tudom: az én hozzáállásom semmit sem változtat... csak egy csepp vagyok... de várom hogy tengerré nőjje ki magát és akkor már én is számitok..
varrólány
@eszegfu: 15:38 Az nem baj ha beszélgetsz, és látom jobban tájékozott vagy nálam és jókat írsz! Ugyanez a cseppes hasonlat jutott eszembe nekem is.:-) Rengeteg minden van amit nem tudok , sok könyvet nem olvastam még el pl. De már ha a neten vagyok is annyi információ zúdul rám hogy muszáj szelektálni. Még a számítógépre se lehet sok mindet telepíteni mert összeomlik a rendszer . Így vagyok én is ha sok mindent gyorsan akarok akkor csak káosz lesz a fejemben , nem biztos hogy többet tudok ha sok eseményt , történést megnézek. Valahogy így gondoltam hogy nem akarok mindent tudni, és persze személyes fontos dolgoknak is kell hely a fejemben !:-))
perfekt
@varrólány: Szia.Én értem mit írsz.Van egy dal is ilyen-..."ha nem tudom nem fáj" persze nem politikáról szól.De komolyan mondom,nincs értelme a politikusokkal foglalkoznunk--nyílt posztokon pedig egyáltalán,véleményezni sem.Veszekedés a vége mindég.-Az ókori bölcselők,azt mondták a korabeli honatyák tevékenységéről,hogy" oszd meg-és uralkodj"-- Ez van most is.Régen itt vagyok a propin,a csesztetést,nem szeretem-és jó itt lenni, de tegnap megfordult a gondolat bennem,hogy itt a nyílt lapon elköszönök-mert Orbán tegnapi beszéde,a semmit mondásával is üzenetet küldött.Azt,hogy pofa be-vagy befogjuk.Feloldozta a bűnösöket,és azt is üzente-hogy "amit szabad Jupiternek-nem szabad a kis ökörnek!Lásd Cuschlág végkielégítéssel szabadult,az egyik főtanácsosa,enyhén belőtt állapotban látható,a másik ellopja a saját fajától,a pénzt s vagyonok sokaságára tette csórelóját.Stb. Lehet,hogy csak bedumálom magamnak? Nem--de jobb ilyeneket meg sem hallani-és véleményezni sem.Én is utoljára teszem.Jobb a béke,és ez racionalitás gyávasága ,vagy fordítva-tök mindegy.
eszegfu
@varrólány: Azt gondolom alapvetően hasonló a véleményünk a dolgokról. Csupán a különbség a korunkban lehet -- talán ettől tünök tájékozottabbnak, és az sem elhanyagolható tény, hogy az ember idősődő korára sok mindenre emlékszik és sok mindenről mást gondol most, mint annak idején... valahogy "leülepedik", letisztul minden, vagy legalábbis a nagy részük. És már nekem valahogy nem olyan fontos a saját személyes dolgomnak helyet adni a fejemben, mert milyen céljaim lehetnek még... max. a tavaszi, kerti munkálatok!:))
human
Gyurcsányoztak, Brüsszeleztek, Sorosoztak. De ráfogták volna a világhatalomra törő gyíkemberekre is, de erre még nem "érett meg" a magyar társadalom. De már dolgoznak az ügyön.
varrólány
@perfekt: Szia! Nem is tudom mit lehet erre válaszolni, hiszen a történelemben amennyit én tudok, nem igazán volt igazságosság. Az ügyeskedők vagy ahogy ők mondják magukat az "életre valók" a nyertesek akiknek nincsenek erkölcsi aggályaik a mindent szabad még azt is ami tilos féle elvek szerint élnek. Politikán meg tényleg nem érdemes összeszólalkozni sem , más téma meg itt nem sok van. Közösségeket sem az örömködés szokta összetartani , legalábbis én így látom. Egy bizonyos idő adatott meg nekünk a születéstől, és jól kell gazdálkodni vele , hiszen pótolhatatlan!
varrólány
@eszegfu: 16.06 Jól van értem , és itthon én vagyok aki mindent észben tart mondhatni nélkülem megáll az élet és ácsorog . A kerti munka is cél , pl. én már a tavaszt várom !:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.