Tóbiás József szerint Orbán Viktor új szintre léptette a személyre szabott kormányzást Magyarországon. Elmondása szerint kormánytagok a legutóbbi ülésen nem foglalkoztak az összeomlás szélén álló egészségüggyel, de Kovács Ákos helyzetével igen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Pont ezt mondtam félórája. Nagyon várom a véleményeket, mert szerintem még kevesekben fogalmazódott meg ennek a rettentő jelentőségű hírnek az üzenete. Hogy napokra elvagyunk látva hírekkel ez ügyben, az biztos. Hogy napokig minden erről fog szólni, az is biztos. Hogy a szektatagok semmit nem értenek ebből és csak a Telekom qrva anyját fogják emlegetni, na az is totál biztos. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Dr plágium
@Aki Én: Nem számít itt semmi, A veszprémi kórház összeomlik egy megalomániás főorvosnő miatt, de őt nem mozdítják el ( pedig szülhetne inkább kis szörnyetegeket)
kutyahűség
@Dr plágium: miért akarsz a gyereknek rosszat? A megalomániást egy felnőtt elkerülheti, mert elmenekülhet előle. De a saját gyereke nem.

A veszprémi kórház, ha összeomlik, pontosan azért fog összeomlani, amiért kis hazánk hamarosan. Birkamódon megtűr és eltűr egy megalomán zsarnokot a feje fölött, ahelyett, hogy kihúzná a gerincét és menne, összefogna, tüntetne, és kiverekedné az akaratát.
Eriksson
@kutyahűség: No, oszt mit intézett a fekete nővér? Munkanélküliséget. Magának.
Dr plágium
@kutyahűség: Nem akarok én semmi rosszat a gyerekeknek, de ha egy ilyen szörnyeteg szaporodik bizony újabb szörnyeteget hoz létre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.