Amint az várható volt, az ügyészség kihátrált a volt siófoki polgármester rágalmazási ügye mögül. A történet olvasói azt is felvetették, hogy az ügyészség miért a megosztókat rabosítja, miért nem inkább az említett ingatlaneladás meglepően alacsony árának okát vizsgálja?

Forrás: nol.hu
Feltöltő: verum
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
@papa.49: - én nem az ügyészségről beszélek, hanem a kétezer lájkolóról. Hogy van értelme kiállni, összefogni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Rendesen átfestette az agyát ennek a palinak a narancsköd. Rázza meg a fejét, hátha kijózanodik, kihátrált mögüle az egyszemélyes párt, ha nem vette volna észre.
verum
@nezelodo: én ebben azt a tanulságot látom, ha sokan kiállnak valami mellé, az előbb-utóbb hatásos.
Van az a mennyiség, ami átcsaphat demokráciába...
papa.49
@verum: Ennek köze nincs a demokráciához, az ugyanis azt feltételezi, hogy mindenki betartja a játékszabályokat, és vállalja a felelősséget a tetteiért!!!
Na ez a két dolog ma itthon HIÁNYCIKK sajnos!!!
verum
@papa.49: - itt most konkrétan arról volt szó, hogy kb. kétezer megosztás miatt hátrált meg az ügyészség, mert feltételezhető volt, hogy még nő a számuk - és ennyit már csak nem lehet "rabosítani".
Volt kétezer bátor ember, akik azt mondták, mellé állunk annak, aki tiszta vizet akar a pohárba. És talán még több is lehetne. Ez szerintem demokratikus.
papa.49
@verum: Nézd ezt én is tudom mert figyelemmel kísértem a történéseket, viszont a szÜgyészség visszakozása nem a demokrácia mérője, pont az ellenzője a demokrácia hiánya, mert még elkezdeni se kellett volna a ,,megfélemlítést,, !!! Egyszerűen meghátráltak a fiúk, mert mostanában kapják a sallereket rendesen, a hazugovics meg beszart mert egy gyáva senkiházi...
verum
@papa.49: - én nem az ügyészségről beszélek, hanem a kétezer lájkolóról. Hogy van értelme kiállni, összefogni.
papa.49
@verum: Ebben igazad van de a demokrácia nem ez, ez csupán az emberek védekezése volt az önkény ellen...Ma Magyarországon pont az a baj hogy nem mernek az emberek kiállni az igazuk mellett, mert elveszítik az állásukat, mert mondvacsinált indokkal meghurcolják őket, mert esetleg fizikai erőszakot kell elszenvedniük, avagy ismeretlenek elveszik az életüket, (lásd. a Váradi András), amíg ez nem változik meg addig nem beszélhetünk demokráciáról...Az a 2000 bátor volt kiállni az igazság mellett, ebből látszik az önykényúr nem bátor csupán GYÁVA!!! Első követendő lépésnek tudom javasolni mindenkinek akinek fontos hogy az országunk megmaradjon, és a népé maradjon, ne felkapaszkodott szarzsákok prédája legyen végleg!!!
verum
@papa.49: - ez is a demokrácia része, mert semmit nem adnak ingyen. A lényegben úgy vélem, egyetértünk, hogy ott van demokrácia, ahol azt megkövetelik, ahol azt hathatósan elvárják. Ahol meghunyászkodás van, ahol megalkuvás van, vagy akár megfutamodás (országelhagyás) ott elsorvad.
Ezért utaltam arra, hogy van az a mennyiség, ami átcsaphat demokráciába.
Toby
Elég érdekes a sztori, elsősorban az ügyészségi hozzáállás, ugyanis, ha 2000 ember valóban elkövette a rágalmazást/becsületsértést, akkor -létszámtól függetlenül - az ügyészségnek kutyakötgelessége lenne eljárást indítani ellenük, ha viszont nem merült fel bűncselekmény elkoövetésének megalapozott gyanúja, akkor azt már az első körben is eldönthették volna, hisz változatlan maradt a tényálllás a kezdeti adatokhoz képest is.

Ugyanakkor az is kutyakötelessége lenne, hogy az ominózus bejegyzés tartalmát érdemben vizsgálja, mert aszerint felmerül a bcs. elkövetésének gyanúja !

Ebből az ügyből is látszik, hogy micsoda hatalmas mozgástere van az ügyészségnek eldönteni, hogy követtek-e el bűncselekményt, vagy sem, mindössze csak értelmezés kérdése és ha úgy látja, hogy túlzottan is nagy meló lenne kiállni egy érdeksérelem tárgyában, akkor egyszerűen nem minősíti bűncselekménnyé a beírások tartalmát !

Megalapozpttan gyanakaodhatunk az ügyészségi döntések némelyikének politikai motivációjára.
Desischado
Igazatok van, ha lenne érdemi összefogás, már rég a pokolba küldhettük volna ezt a vérszívó bandát. Jogos a link, az emberek tényleg nincsenek tisztába az erejükkel! Egységben az erő!
vadnarancs
Viktor már megint porszem került a gépezetbe. Mivel Grazban is tudják, hogy nem bírsz veszíteni, ezért felajánlottak neked egy wellness hétvégét. Remélem eltart vagy 50 évig... :)
papa.49
@vadnarancs: De csak szigorúan ZÁRT HELYEN)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.