Több mint 32 ezer csomagot juttatott el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat rászoruló családoknak és nélkülöző embereknek december 16. és 21. között, összesen csaknem 260 tonna élelmiszert osztottak szét – mondta a jótékonysági szervezet közép-magyarországi régiójának vezetője az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Morva Emília úgy fogalmazott, hogy kettős érzés van bennük: egyfelől jó hír, hogy sokan adományoztak, ugyanakkor elkeserítő, hogy ennyi embernek szüksége van a segítségre. Hozzátette: nem tudják azt mondani, hogy a munkájukra nem lesz szükség rövid, sőt hosszú távon, mivel rengeteg embernek fontos, hogy kapjon egy teli táska tartós élelmiszert, amivel átvészelheti az ünnepeket.

A jótékonysági vezető büszke arra, hogy egy közepes városnyi embernek tudtak segítséget nyújtani. A csomagok nem ugyanolyanok voltak, a családok nagyobb és eltérő tartalmú küldeményt kaptak, mint például az egyedül élő idősek – fűzte hozzá.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat minden esetben olyan egyszerű, tartós élelmiszereket – konzerveket, lisztet, olajat, tésztát – gyűjt, amelyekből sok mindent el lehet készíteni – jegyezte meg Morva Emília.

A jótékonysági szervezet karácsonyi adománygyűjtése több mint 2000 önkéntes részvételével, 162 helyszínen, napi 12 órán át zajlott.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Apatszerek: Ezt most mind komolyan IDE IRTAD? Szoval akkor a gyerekek is csak megszokasbol nem esznek? Mondd, egy kicsit se szegyelled magad?
Ezert kar volt idejonnod...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Apatszerek: És még te és a hozzád hasonló gondolkodásúak akarják elzavarni a viktor szopkint???Higgadj má le ecsém!!!
Apatszerek
@Horizont: Mivel igazam van köszönöm a szép napot! Legyen neked is!
Apatszerek
@dr. prédikátor: Egész életed egy csalódás, ha azt hiszed hogy én, vagy barátaim, akarják elzavarni a haza egyetlen egy igaz fiát, aki az ország felemelkedésén dolgozik!: Azok a zavaros elméjű egyének, az országnak bukott kivetettjei, akik Orbán Viktor elzavarásáért mindenre hajlandók, azok mérgezik politikájukkal az ország népének levegőjét...Jut eszembe öcséd neked a beteg szamár, és leszármazottjai! Ha már nick neved @dr. prédikátor: akkor méltó legyél nevedhez, vagy közelíts hozzá!
dr. prédikátor
@Apatszerek: Na figyuzz te kis takonyszájú hercegem!!ne oszd itt az ész hanem takarodj a büdös francba !!! remélem már kiganyéztak alólad és kaptál új pelust!kis csőrösszáju ! d ha így folytatod előbb vagy utóbb megüt a guta!!!És neked is!!!Szerencsétlen kis balacskói!!!
Apatszerek
@dr. prédikátor: Elégé istálló szagú a szád, maradj az istállóba ott érezd magad jól! Ott még talán meg is hallják mondandódat!.
magyarbakancs
@Apatszerek:" Máltai szeretetszolgálat, ha tudná, hogy Pesten mennyi nem rászorulót szolgálnak ki meleg étellel, akkor nem nyilatkozna ilyen fars szöveget! Könnyebb sorba állni, mint főzni, merő szórakozásból növelik a sorok hosszát a DK szegényei magam is szórakozásból állok sorba a barátaimmal, olyan szórakoztató!"
Szerinted van olyan nem rászoruló ki 6-8 órát áll sóban ételért?
Csak azért, hogy szórakozzon, és közben fagyoskodjon?
Ez a legkedvesebb szórakozás a fővárosban karácsonykor gazdagoknál?
Apám, ha ezt gondolod, keresd fel orvosodat, gyógyszerészed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok