A szíriai férfit egy török városban, az utcán érte a halál. Naji Jerf szíriai aktivista-újságírót ismeretlen tettes lőtte agyon a Törökország déli részén lévő Gaziantep nevű városban, a nyílt utcán. A gyilkosságot eddig semmilyen csoport nem vállalta magára hivatalosan, de az ISIS helyi támogatói a terrorszervezethez köthető közösségimédia-csatornákon ünnepelték a 37 éves újságíró halálát. Naji Jerf többször is szemléletesen tárta széles tömegek elé az ISIS szíriai kegyetlenkedéseit, és anyagaiban részletesen lekövette azt is, hogyan vált egy kis radikális csoportból minden idők egyik legrettegettebb terrorszervezetévé az Iszlám Állam. Az újságíró december közepén posztolt a Youtube-csatornájára egy maga készítette dokumentumfilmet, amiben azt mutatja be, hogyan erősödött meg az ISIS a szíriai Aleppóban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Bátor EMBER volt. Minden tiszteletem az övé.
human
OFF: A beküldött hírek szövegében nem marad meg sorváltás. Összeolvadnak a bekezdések. Másnál is így van vagy csak nálam?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.