Napról-napra egyre több bizonyíték kerül napvilágra, mely azt bizonyítja, hogy az Iszlám Állam által lopott és kitermelt olajat nem más, mint Törökország és rajta keresztül a NATO vásárolja fel. A Rystad Energy, egy független norvég olaj-és gázérdekeltségekben működő cég a norvég kormány megbízásából jelentést készített, hogy hová kerül az ISIS terrorbrigád olaja... Nem került volna nyilvánosságra, ha a norvég hírügynökség (Klassekampen) meg nem szerzi a dokumentumokat.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
@F_Viktor: Okos vagy, nagyon okos. Le vagyok nyűgözve okfejtésedtől, csak nem egy "látó" bukkant fel benned? Akkor folytasd, talán valami hasznosat is tudsz mondani számunkra.
Mangu
@Eriksson: Ez már nézőpont, viszony kérdése. A tettek magukért beszélnek, de az indíték és annak magyarázata, már olyan, mint a szivárvány.
Eriksson
@Mangu: Ha az előtted szóló véleményét hozzuk fel például, akkor egészen más lesz a végkövetkeztetés terrorizmus ügyben, mintha az enyémet. Az -izmusok (főleg ha L-vel kezdődik), különböző látásmódokat sugallanak. De attól még nem lesznek igazak.
Mangu
@Eriksson: Látom érted, amit írtam, de a végkövetkeztetésed szerintem nem helytálló.
Az, hogy valami igaz vagy sem, arra csak egy példa:
Az öreg földműves életében először van az állatkertben. Meglátja a zsiráfot és megszólal, ilyen állat pedig nincs.
Eriksson
@Mangu: "De attól még nem lesznek igazak." Ez nem végkövetkeztetés, csak arra akartam kitérni, hogy attól nem fog valami igazzá válni, mert azt szeretnék elhitetni, hogy az az igazság.
F_Viktor
@Mangu: Nem tudom minek szántad tegnap, 23:23 hozzászólásodat, de válasznak nagyon haloványra sikerült! Kérdéseimre egyetlen választ nem tudtál adni.
Tehát mit látsz te a térképen, amit más nem?

De ezt is elmagyarázhatnád:
"Az olaj egy olyan anyag, mely magától, láthatatlanul megy oda, ahova akar."

A "bevált gyakorlatok" is nagyon érdekelnének.

@Butautáló: jól látja mekkora ferdítések mennek a hírekben, mielőtt írásaira és rá negatív megjegyzéseket tennél, nem ártana ismereteket szerezned az adott témában, hírrel kapcsolatban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.