Magyarország titkosszolgálatai nem kaptak olyan jelzéseket a partner hatóságoktól, hogy itthon szilveszterkor terrorcselekményekre készülnének – mondta Bakondi György miniszterelnöki főtanácsadó hétfő este az M1 aktuális csatorna esti műsorában.

Hozzátette, nincs szükség a 3-as készültségi szint fokozására, a jelenlegi rendőri erő biztosítani tudja a közterületek biztonságát.

A bécsi hatóságok múlt szombaton közölték, hogy a rendőrség fokozta a biztonsági intézkedéseket Bécsben, miután hírszerzési értesülések szerint a karácsony és az újév között terroristák támadásokra készülhetnek az osztrák fővárosban és más európai nagyvárosokban.

Földi László biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában azt mondta: a brit titkosszolgálattól szivárgott ki, hogy merényletek várhatóak szilveszterkor, emiatt fokozott biztonsági intézkedések várhatóak Európa-szerte, különösen a célpontként megjelölt Bécsben.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Pedig már úgy vártam, hogy itt is lehessen rettegni, és persze szükségállapotot bevezetni.
Mi majd biztos a választások előtt fogunk kapni valamit, hogy ne is legyenek választások.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Pedig már úgy vártam, hogy itt is lehessen rettegni, és persze szükségállapotot bevezetni.
Mi majd biztos a választások előtt fogunk kapni valamit, hogy ne is legyenek választások.
Fradigege
Majd mindjárt kitaláljátok, hogy mégis van terrorfenyegetés.
volvós
Szerencsétlen vénember, egyszerübb lenne, ha az
unokáidnak mesélnél esti mesét !! Már az árvíz
idején meggyözödtünk az infantilis hazugságaidról...:-((
kamazuka
@Szókrakész: Nem lesznek választások!
nezelodo
Majd csinál ez a Földi megint egy jó kazettát nekik, most a migrákról, mert most az ütős és politikailag jövedelmező. Az első is jól bejött neki, pedig csak a nemzet íróasztal (lepedő nélküli) akrobatájáról értekezett.
eugen4402
A szilveszter éjjel ideális időpont: a pirotechnikai kavalkád detonáció-zajában nehéz észrevenni, ha "éles" eszköz lép működésbe, már csak az áldozatok jelzik, hogy ott nem csak petárda robbant. A tettesek felderítése pedig gyakorlatilag lehetetlen...:-(((
dr. prédikátor
Még hogy nincs terrorveszély??? Hát a fütyi-sz kdnp micsoda ha nem terrorveszély???
Yoda69
@eugen4402: Ne adj otleteket. De sajnos igazad van.
eugen4402
@Yoda69: Igazad van, bár nem magam találtam ki, láttam legalább tíz filmet, melyben a rosszfiúk a tűzijátékok, vagy a petárdák robbanásába rejtették a gyilkoló játékaik detonációját. Az ünneplő forgatagban pedig könnyen el lehet tűnni a helyszínről. Mocskos világ, mocskos szereplőkkel...
tobikamama
Majd ha egyszer bekopogtatnak a felfelé bukó Vakondinak akkor majd rájönnek,hogy nem így működik, de jó,hogy előre megmondja,hogy mi lesz, ez olyan mint a télre felkészülés míg nem esett hó felhagyunk készülve mikor leesett két pehely hó akkor azt mondják még nem számoltunk vele hát nem jelentette be,hogy esni fog.
Yoda69
@eugen4402: A vegen meg betiltjak az idei tuzijatekot, pedig mar megvettem a fiamnak, aki imadja.
nezelodo
@tobikamama: Már fejlődtek, nem azt SMS-ezik, hogy ülj át egy másik autóba, ha kifogy a benzin a Tiédből, hanem azt, hogy lopd ki egy egy másik kocsiból a benzint... Annyira belejöttek.
eugen4402
@Yoda69: Ha teljesen betiltanák, akkor minden eddiginél látványosabb országos méretű robbogatás lenne szilveszterkor, mert a tiltásnál nincs erősebb ösztönző erő...
sentinel216
Miért kell a Bakondinak kiállni és bejelenteni a SEMMIT? Mint a mesebeli pásztor gyerek, farkast kiált, pedig sehol a dúvad. Majd akkor kiabáljon a fő katasztrófa elhárító, ha jelét látja a veszélynek! Addig ne riogassa a zembereket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.