Az MSZP szerint az olimpia csak azért kell a Fidesznek, hogy lophasson – ezt Lukács Zoltán alelnök, frakcióvezető-helyettes írta délutáni közleményében.

Az ellenzéki párt a Fidesz lopási szándékát bizonyítja látja, mert

Rogán Antal Pasa parki szomszédjának, Csetényi Csabának két cége versenyeztetés nélkül nyerte a Magyar Olimpiai Bizottság 457 milliós megbízását rendezvényszervezésre és olimpiai médiakampányra.

Az MSZP úgy vélekedett, hogy 

ez a haveri megbízás fel kell, hogy nyissa a jó szándékú emberek szemét: a Fideszt nem az olimpia érdekli, hanem az olimpia ürügyén lenyúlható milliárdok. Ha a lopásalapú kormányzást folytató Orbán és barátai rendeznék az olimpiát, a megnyitó ünnepségre az öt karikából legalább kettőt ellopnának.

Rogán szomszédjának az anyagilag is jól sikerült karácsonyáról a Propeller is beszámolt.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ha a fütyiszen múlna ellopnák azok mind az öt karikát pénzestől együtt!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Jaj szocikák, majd kinevezik a kuszafogú szőke ciklont Olimpiavédelmi Kormánymegbízottnak, és teljesül a kívánságotok. A MANYUP megvédésénél már úgyis bizonyított, nem lenne szabad parlagon hagyni az Isten, (Orbán) által adott tehetségét parlagon heverni... Esetleg lehetne egy minisztériumot is csinálni neki, néhány import (zsoldos) államtitkárral a Tőkés-féle fészekaljból, biztos van még néhány tojás, ami kikelésre vár...
eugen4402
@nezelodo: Félek, hogy komolyabb szerepet szántak a Nagyasszonynak. 2019-re tervezik a kétkamarás Parlament felállítását, a Képviselőházban maradna Kövér, viszont a Szenátus élére kellene egy elnök, akinek már van szenátori praxisa...
Desischado
Ezt kéne mantrázni mindenütt! Elképesztő, hogy ekkora az érdektelenség. Ezért tudják a szemünket is kilopni. Lukácsnak teljesen igaza van, annyi a tévedés, hogy ezek az összes karikát ellopnák, ha lehetne!
tobikamama
Azért nem tudja ellopni mert már nincs is ott azok már csak imitált karikák
Eriksson
Egyik tolvaj sose hisz a másiknak, mert félti a saját elmaradt "üzletét".
kukac50
Nagyon sok pénzt kellene befektetni,de az nem biztos,hogy megtérülne.
Olvastam,hogy valahol tartottak olimpiát és nem hozta azt a bevételt amit vártak és még rosszabb helyzetbe került az az ország mint előtte volt.
Vannak hatástanulmányok vagy Viktor már megint csak a hasára csapott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.