Csetényi Csaba két cége nyerte a Magyar Olimpiai Bizottság bruttó 457 millió forintos közbeszerzését. Az egyik alvállalkozója Andy Vajna feleségének üzlettársa – írta meg az Átlátszó.

Egy nappal karácsony előtt, december 23-án érkezett a hirdetmény a közbeszerzési értesítőben, hogy Rogán Antal Pasa parki szomszédjának, Csetényi Csabának két cége, a Network 360 Kft. és az Affiliate Network Kft. nyerte még november 4-én a Magyar Olimpiai Bizottság tenderét. A feladatuk az alábbi volt:

olimpiai eseményekhez kapcsolódó médiakampány tervezése, szervezése és lebonyolítása, ennek körében jubileumi rendezvények és médiakampány megszervezése, valamint lebonyolítása.

Emellett pedig az "ajánlattevő alapvető feladata a magyar olimpiai hagyományt, az olimpia gondolatát és szellemiségét MOB 120 éves eredményeit és az esemény Budapest 2024-es olimpiai pályázatához kapcsolódó legfontosabb üzeneteit bemutató TCR médiakampány teljes körű megtervezése és lebonyolítása 17.11.2015. és január 31. közötti intervallumban.”

A MOB közbeszerzése mellőzte a nyílt versenyt, hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást írtak rá ki “az ajánlatkérő által előre nem látható okból előállt rendkívüli sürgősség” miatt. Ez az Átlátszó szerint azért hihető nehezen, mert nyilván már tudhatta előre a Magyar Olimpiai Bizottság, hogy mikor lesz a 120. születésnapja, és a 2024-es olimpiai pályázatról sem mostanában, hanem még februárban döntöttek.

A közbeszerzési hirdetményből az is kiderül: Csetényi a megbízás 59%-át végezteti alvállalkozókkal, amiből 20%  rendezvényszervezési feladatokat tesz ki. Ezt az a Sensation Event & Congress Kft. végezheti, amelynek a tulajdonosa Sárosi Mónika, akinek tulajdonrésze van Andy Vajna filmügyi kormánybiztos feleségének, Vajna Tímeának májusban alapított castingcégében, az Universe Management Kft.-ben is.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@eszegfu: régen a kurvákat tartották így nyilván a rendőrségen "üzletszerű kéjelgés" ÜTK.
Most a fideszesek kéjelegnek kurvára a mi kis pénzünkkel üzletszerűen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
remélem nincs messze az idő, amikor leverhetjük rajtuk ezeket a túlkapásokat
Desischado
Ugyan kérem, nincs itt semmi gond! A mi kutyánk kölyke, igaz, tóni? Hogy adja meg az ég, hogy vezetőszáron sétáljatok a bíróságra, ahol életfogytiglant és közmunkát ítélnek meg nektek! Imádkozom, hogy eljöjjön ez a nap!
tobikamama
Pedig ők nem gazdagszanak,csak a szomszédjuk,milyen érdekes dolgok történnek Magyarországon.És a szegényeken segítenek igen még azt is elveszik amink van nekik több jusson. Érdekes mikor veszik már észre,hogy ez nem politizálás ez kizsákmányolás.
DR Eric CARTMEN
És akkor jöjjön az olvasó sztorija a pasa parki pasáról, íme:
"Sohasem gondoltam volna, hogy lesz olyan eset, amikor „feljelentő” levelet írok, de Rogán Antal olyan szinten irritááál, hogy nem bírtam megállni, hogy meg ne osszam tapasztalataimat vele kapcsolatosan. Én jól menő vállalkozó vagyok és jóval Rogánék előtt lakást vettem a Pasa Parkban azért, mert jó helyen van és azért, mert jók a szolgáltatásai. Pldául ha nem gyalog, hanem kocsival megyek haza a liftben szól a biztonsági őr, ha levelet, vagy éppen csomagot kaptam, esetleg keresett valaki, amíg nem voltam otthon.
A lakók is rendben vannak, módosabb üzletemberek, akik tanultak jó modort. Nem úgy Rogánék, akik nagyképűek, nem tudnak köszönni és erősen fennhordják az orrukat. Furcsa amik a hírekben szokott lenni, hogy milyen autói vannak Rogánéknak, mert Q7-es Audival már láttam közlekedni Cili asszonyt, de a nyilatkozataikban szereplő A3-assal még sohasem. Még ez is hagyján, nekem is van több drága kocsim és van bejárónőm is, aki segít az asszonynak rendben tartani a lakásunkat.De Rogánék ebben is extrémsportolók és hat fős személyzetet tartanak. Van két sofőrjük, egy házvezetőnőjük, dolgozik nekik egy bébiszitter, van kutyasétáltatójuk és bevásárlást intéző mindenest is tartanak. Nem irigylem őket, de ez már nekem - aki Rogánnal ellentétben nem havi másfél milliót keresek – is sok. A tetőkertjükben is benne van minden túlzás, ami jellemzi őket, csak a kialakítása nyolcmillió forint volt a kertészeti vállalkozó szerint, aki nálam is telepített pár virágot.És nem csak én nem szeretem Rogánékat, amikor felújították a lakásukat, akkor a teremgarázsban elfoglaltak egy közös használatú helyiséget, ami amúgy a kerékpároknak és a babakocsiknak van fenntartva. Ezt meg is akarták venni, de a ház közgyűlése beintett a köszönni képtelen házaspárnak és nem adta el a pár négyzetmétert, azért pedig hónapokig kellett könyörögni nekik, hogy elvigyék a szaraikat a tárolóból. Ha nem haragszik a nevemet nem írom le, mert egyelőre...
Lepényleső
Melyik lottón? Csak az Osztrákon,mert azon "Minden lehetséges!".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.